Pressfrukost och Fish Taco

Tack för alla kommentarer i gårkvällens inlägg! Hade ni en härlig kväll sen? Det hade jag. Jag lagade mat med Vänner på i bakgrunden och drack ett glas rött under matlagningen. Det blev fish tacos igår från det här receptet – mums alltså! Kollade därefter på en film i famnen på D och somnade med en bra känsla i kroppen.

Nu tänkte jag sticka iväg på yoga och sen packa. Jag känner mig fortfarande lite förkyld så blir ett lugnare pass. Avslutar med ett par bilder från igår, jag var på pressfrukost för Sara Bidermans smyckeskollektion som hon har designat (så fin!) och förutom smyckena blev jag kär i hennes kostym från Sandro.

img_3417

img_3408

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_3424.jpg

img_3427.jpg

Varför är det kul att se hur andra människor bygger sina tacos? Eller är det bara jag som tycker det haha? Vem är man…

  1. Åh vad du är fin på de här bilderna <3
    Håller med om att det är jättespännande att se hur andra bygger upp sin taco!! Haha. Fishtaco är så himla gott, du bara måste testa receptet från Leilas Superfood mmmmmm!

  2. En annan sak som är väldigt spännande är hur folk ÄTER sin taco. Jag lägger allt i små högar på tortillan och äter typ som en pizza. Min mamma gör likadant och de flesta tycker att det är superkonstigt. Men jag vet två som blandar allt på tallriken och äter brödet vid sidan av, det tycker jag är märkligt, haha.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi