Frågor med Forni

Här kommer veckans frågor! Om ni har någon fråga till kommande “Frågor med Forni” – ställ dem i detta kommentarsfält! Puss <3

Har du läst Nina Åkestams bok ”Meningen med hela skiten”? Om inte så är den ett lästips! Den handlar om lite samma område som din senaste bok. Jag ser fram emot att läsa din nya bok också, måste bara ta mig igenom den läshögen jag har väntandes :).

Ja, jag har läst den! Ni som har läst min bok vet att jag även tipsar om den i boken, så mycket tycker jag om den! Riktigt bra. Jag hoppas att du kommer tycka om min bok. Puss!

Hej fina Michaela, kommer du att ha fler signeringar i Stockholm före jul? Kram!

Ja! Fredag den 9:e december kl 13.00 på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan och lördag den 17:e december kl 14.00 på NK i Ljushallen (Stora Entrén). Kom! Puss!

img_6954

Är du gravid??:)

Nej! Fick ett par frågor om detta i dagarna så kände att det var lika bra att svara. Jag får den här frågan då och då men brukar mest bara strunta i den eftersom det känns lite privat på något sätt. Ni kommer att få veta om jag någon dag blir gravid, var så säkra! Ska bli så kul att någon dag, förhoppningsvis, få dela det med er. Puss!

Tack själv för pratstunden! <3

Skulle du kunna skriva om hur man vårdar sin kärleksrelation? Jag vill verkligen göra det men vet inte hur… Det är mitt önskeinlägg!

Tack för grym blogg!

Gud vilken bra idé, det ska jag absolut göra inom kort. Inte för att jag på något sätt har svaren, men jag kan skriva lite utifrån de erfarenheterna jag har samt vad jag tror på. Stor kram!

Hej!
Undrar var din rosa kappa kommer ?
Önskar dig en trevlig resa!
Mvh Christine

Den kommer från Theory, köpte den på Wakakuu. Imorgon har de 25% rea pga Black Friday, kika in på bloggen vid lunch så kommer länkar och fler bilder! Puss!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 1. Hur vill du fira din jul?
  Vad är enligt dig själv det finaste du gjort för din kille?
  Vilka länder vill du besöka nästa år? 🙂

 2. Har ingen fråga men jag vill bara säga tack(!!) för att du släppt din senaste bok. Jag är lite bitter för att jag inte orkade ta mig ner till Nordstan när du var där men för några dagar sedan så lyckades jag i alla fall läsa den. Läste ut hela på en dag vilket är långt från vad jag har klarat senaste tiden (är sjukskriven för utmattningsdepression). Nu låg jag visserligen helt däckad och med migrän i tre dagar efter men det var det värt 🙂 Jag ska absolut läsa den igen sedan när jag klarar av att ta in allt lite bättre 🙂

 3. Jag kan i en stressig vardag där jag försöker kombinera både plugg och jobb tänka att jag måste ta det mer lugnt och slappna av. Men när jag väl gör det får jag som en känsla av dåligt samvete, där jag känner att jag “borde” göra något vettigt. Känner du igen den känslan, och isåfall, har du tips på hur man hanterar den? Tack för en superbra blogg! <3

 4. Hej världens Bästa Forni ❤️
  Har du något super tips på vad man kan hitta på vid nyår ? /ska för första gången fira med min kärlek ,och en bästis.
  Puss du är bäst 😘

 5. Hej finis! Vill börja med att tacka för en otroligt fin och inspirerande blogg! Nu till frågan: Jag undrar hur du ser på moderaterna idag? Det har ju hänt en del i politiken överlag men också inom moderaterna (tänker h*ra-kommentaren). Blondinbella “lämnade” ju moderaterna förra hösten så är bara intresserad av att höra hur du ser på det hela. Kram!

 6. Hej, jag har en fråga som kan tas med vid tillfälle om du känner för det. Om det blir för privat så ska du såklart inte svara, men du kanske har något tips som du snappat upp någonstans. Hur gör man för att hålla hettan vid liv i sängen när man varit tillsammans och sambo i några år. Älskar honom mer än något annat, men känner att sexlivet emellanåt kan bli något rutinmässigt. Tack för en bra blogg! Kärlek

 7. Till alla som ställer frågan om graviditet. Sluta! Det är en privat angelägenhet mellan två människor, nämligen det paret som fattar beslutet om att bilda familj, eller inte för den delen! Man vet aldrig hur en sådan fråga landar hos någon annan då barn inte är något man får på beställning. Skärp er.

 8. Hej,
  Jag har en fråga.
  Krukan som är med i bilden högst upp här på din blogg, vart kommer den ifrån?
  Tycker den är så himla snygg!!

 9. Hej! Jag kanske ställer en konstig fråga nu men… Varför har du valt att inte (jag kanske har fel) visa upp din Rolex i bloggen men du visar upp andra lite “dyrare” “prylar” t ex en väska? Superfin förövrigt. No hate, undrar mest pga nyfiken! Sluta aldrig att blogga!! Puss och Kram

 10. Vad är dina bästa tips för att överleva 11 h flygresa ensam och hur ställer man enklast om sig till en annan tidszon (6h framåt)? Puss o kram du e bäst Forni 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi