NEW IN: Shoes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

New in – Zara boots!

Man kan aldrig få för många svarta ankelboots, right? Dessa har jag glömt visa upp för er, de fick följa med hem från Zara i Miami. Älskar klacken och det mjuka lädret!

  1. Jag har upptäckt ett litet gult frågetecken när jag går in på din blogg, längst till vänster. Om jag klickar på det gula frågetecknet kommer en ruta upp med en undersökning som man kan delta i och få chans att vinna en signerad “Jag är inte perfekt tyvärr”. Stämmer det? Har inte läst att du skrivit något om det så blev lite fundersam, om det verkligen hör till bloggen eller om det är någon märklig och lurig “pop-up ruta” som man inte ska klicka sig vidare på?.. Jag kanske är dum som inte förstår, haha, men jag blev osäker så tänker att jag lika gärna kan fråga 🙂

    1. Hej Lisa

      Det stämmer – det är en undersökning som jag har för att lära känna min målgrupp bättre 🙂

      Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi