L300 – MY THOUGHTS

I samarbete med L300

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För ett par veckor sedan skrev jag ett inlägg om serien L300 – Ultra Sensitive Skin (läs det här!). Jag har en kampanj med dem som innebar att jag under en tvåveckors-period skulle testa deras nya serie för känslig hud och sedan recensera den i bloggen.

Nu är testperioden över och det var roligt att testa serien just över denna period eftersom jag både var i Miami med 28+ och i Stockholm med -2 grader. En jäkla omställning för huden och två krävande temperaturer. Två stycken långflyg på totalt 12 timmar tog också ut sin rätt på huden och när jag kom fram till Miami var jag tok-torr och super-oljig på samma gång. Inte den härligaste känslan, haha.

img_3028

En dag på stranden i Miami

Ultra Sensitive-serien består av tre produkter: en rengöring, en lättare kräm och en fetare kräm för torr hy. Jag använde ”Rich Face Cream” (alltså den fetare krämen) i samband med mina flygningar samt nu i Stockholm när det är så kallt, och sedan har jag använt ”Light Face Cream” i värmen. Det har fungerat hur bra som helst. Tillsammans med rengöringen var det de absolut enda produkterna jag använde i Miami och jag var positivt överraskad. Skonsamma men gör sitt jobb, speciellt rengöringen (ibland kan jag uppleva att mer skonsamma rengöringar inte gör sitt jobb lika bra).

L300 Ultra Sensitive Skin finns att köpa på apotek och kostar 99-119kr!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. En liten undran, är det inte en väldigt kort tid att recensera hudvårdsprodukter efter 2 veckor? Ofta när man testar något nytt får man höra att det tar iallafall 2 mån innan man ser hur det passar för ens egen hud? 🙂

    1. Ja alltså någon stor skillnad krävs säkert tre månader för att kunna se, men bara på ett par dagar tycker jag att man kan känna av hur huden reagerar på produkter. Jag testar ju en heeel del skönhetsvård och känner ofta ganska snabbt vad som funkar för mig och inte. Puss!

  2. Jag måste bara tipsa om Exuviance och NeoStrata Michaela! Jag har haft yttorr och flottig hy på samma gång i hela mitt tonårsliv/vuxna liv (25 år nu)! Men för ett år sedan kom jag över dessa märken (samma grundare för båda) och det är seriöst det sjukaste jag vart med om! Är varken yttorr, fet eller får plitor längre! Kolla in det! (Det är syror i, men i varierande stryka. Jag började med den för känslig hy, d.v.s. de med polyhydroxysyror och laktobionisk syra i).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi