WEEKLY PLANS

Okej mina kära vänner, nu har jag ätit lunch (scrambled eggs med avokadoröra och tomatsallad) och ska snart vidare på ärenden (ett av mina vuxnaste ord btw, håller ni inte med haha?). Men först ska vi kika på veckan!

Måndag: Jobbar hemifrån på förmiddagen och försöker kurera mig. Ska strax iväg till Myrorna med två gigantiska påsar fulla med kläder och grejer. Varje år innan jul brukar jag lämna ett lass med grejer till välgörenhet eller lämna ut till de som fryser på gatorna, så enkel grej för att göra något bra för någon annan tycker jag. Sen ska jag hämta ut mina nya linser, fixa ögonbrynen och hämta ut ett gäng paket som det ska fixas med inför ett samarbete som kommer upp senare i veckan!
Tisdag: Frisörbesök (yey!) hos Bangerhead, fixa ögonfransarna hos Ida och ett möte med Theres (som jobbar med mig ni vet). En del jobb där emellan och på kvällen gästar jag Parisa i SVT Edit! Vi ska prata prestationskrav och varför fler unga går in i väggen. KUL och intressant!
Onsdag: Frukostevent för Sarahs nya smyckeskollektion och sedan har jag ett gäng möten inbokade. Blir en heldag på kontoret. Ska nog svänga förbi Telenor och fixa en ny telefon också, min sjunger på sista versen och lever sitt egna störiga lilla liv haha.
Torsdag: En dag full av förberedelser, jobb och packning. Jag tycker inte om att resa iväg med en hög full av jobb så brukar ägna hela dagen innan åt att förbereda så mycket som möjligt.
Fredag: HAWAII!!!

209444c7194899192782f92903487ef0

  1. Har du läst Nina Åkestams bok “Meningen med hela skiten”? Om inte så är den ett lästips! Den handlar om lite samma område som din senaste bok. Jag ser fram emot att läsa din nya bok också, måste bara ta mig igenom den läshögen jag har väntandes :).

  2. Hej! Är sent ute med tankar om podden som du fick en del åsikter om. Lyssnade på den nu. Jag är 61 år gammal och tycker du är en mogen person som inte är skrytig utan jobbar hårt och är realist! Heja på!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi