En tripp till Göteborg och stökiga middagar

img_3318

I fredags vid sjutiden mötte jag upp D, Sam och EmmaKommendören för att äta middag och catch up!

img_3315

Vi började med att dela på smårätter, bland annat spetskål med tryffelmayo (missa inte!), sliders på tonfisk, hummertacos, short ribs och massa annat smarrigt.

img_3326

Till varmrätt delade killarna på T-bone, jag åt en nudelsallad med koriander, cashewnötter, lime och pork ribs. Mycket gott. D och Sam var så förtjusta i sin varmrätt att de slutade prata haha. Så kul när människor går upp i maten.

img_3322

Jag har verkligen varit välsignad med trevliga middagar senaste tiden. Vi snackade bort fem timmar och ingen av oss ville nog egentligen avsluta kvällen, men vid midnatt var jag tvungen eftersom jag skulle upp tidigt morgonen efter.

Toppen är från NA-KD, ni kan se bättre bilder på den och få 20% rabatt här!

img_3329

Avslutade i alla fall med deras varma mini-donuts. OMG! Ni måste äta dem! Snacka om pricken över i:et på en härlig middag!

img_3334

I lördags gick jag upp tidigt, gjorde mig i ordning och tog mig till Göteborg. Det var minusgrader på flygplanet så jag satt med full mundering och svepte te för att hålla värmen.

img_3338

Så signerade jag böcker på Akademibokhandeln i Nordstan och det var så lyckat! Tack tack tack alla som kom! Så kul när ni taggar mig på Instagram efter signeringarna så att jag kan gå in och spana in er :)))

img_3343

När jag kom hem igen så tog jag en powernap på en timme och sen sprang jag upp till den här donnan som har fyllt år – det vankades tjejmiddag!

img_3345

Det bjöds på Richard Juhlins alkoholfria mousserande för den som ville. Det är verkligen ett av de bästa varumärkena jag har jobbat med för alla är så positivt inställda till det. Gott alkoholfritt bubbel är liksom hur najs som helst. Blir alltid succé när jag tar med en flaska på middagar och fester.

img_3348

Här är mitt eminenta lördagsgäng!

img_3352

Efter en fördrink hos Amanda gick vi vidare ner till Milles för att äta middag. En riktigt skrattig middag blev det, stämningen var verkligen 10/10. Skrattade så jag grät vid ett par tillfällen haha.

img_3357

Jag åt deras koreanska råbiff så drack vi massa drinkar, de har riktigt bra drinkar på Milles.

img_3358

Efter hotshots och ståhej gick jag, Amanda och Lisa vidare till Mono för att spana på människor och snacka skit.

img_3359

Sen mötte vi upp Daniel som jag delar kontor med och hans vänner, för att gå vidare till Vida

img_3361

… där det slutade med att Anitha joinade så dansade vi i hundra miljoner timmar haha. Fy fan vad roligt det är att dansa. Riktigt kul att komma ut på tjejkväll och extra mysigt att D var vaken och kollade på hockey i sängen när jag kom hem så att jag fick pussa lite på honom.

img_3369

I söndags var jag bakfull men vid gott humör, så tog mig ut på en 45 minuter lång promenad i det vackra vädret med en podcast i öronen.

img_3370

Min destination var TrattorianNorr Mälarstrand där jag skulle äta brunch med mamma, pappa och Timmy!

img_3371

Åh vad mysigt det var.

img_3373

På kvällen beställde jag och D hem burgare via Foodora, kollade på film och kramades.

Bästa helgen!

 1. Michaela, kan inte du vara världens bästa (mer än du är :)) och göra ett tips på present till pojkvän inlägg?

 2. Hejhej

  En fråga. Fattar verkligen inte grejen med att flyga inrikes? Kan du inte förklara varför du valde att göra det istället för att ta tåg? Dels för att det är så sjukt dåligt miljömässigt och dels för att det knappt tar kortare tid? Eller? Jag tänker mig att med incheckning, ta sig till och från flyg , var där innan osv, att det blir ungefär samma? Är genuint nyfiken för för mig är det verkligen svårt att se vitsen=)

 3. Kan bara instämma om bilden på dig och D, var tvungen att zooma in och bara ÅH SÅ FINT.

  En fråga- var hittar jag mössan? Ser supermysig ut.

  Till dig som undrar varför man väljer flyg framför tåg. Pga det är billigare och går sjukt mycket snabbare? Ibland kanske man prioriterar miljöfrågor i andra aspekter…

 4. Så himla fin bild på dig och D!!!! Hoppas att jag en dag blir lika tillfredsställd och nöjd med livet som du verkar vara!! Kram!!<3

 5. Till Poddkollen:

  Jag frågade av ren nyfikenhet och inte som en pik, då jag länge funderat på detta när jag sett bloggerskor och andra människor ta flyg istället för flyg. Precis som jag skrev, ja, själva flygresan går fortare. men det skiljer inte mycket om man räknar in tider för att ta sig till och från flygplatserna, komma till flyget innan osv. hade det skiljt sjukt mycket hade jag fattat men just i detta fall tycker jag själv att tågen är så himla smidigare. Sen ang att de är billigare tror jag verkligen inte det är är det första Michaela bryr sig/tänker på. Slutligen, att flyga inrikes är i princip det sämsta du kan göra för miljön. Flyga är dåligt i allmänhet men det är svårt att ta sig till NY utan flyg t.ex, men just inrikesflyg är otroligt otroligt dåligt. 🙂

 6. Wow, herregud vilket härligt inlägg. Blir så inspirerad av dig! Vet inte vad det är, men jag får energi och motivation av att läsa sånna här inlägg. Vill bara ringa upp mitt tjejgäng och ha en liknande middag imorgon! Så fint grej att man kan komma in på din blog och få en positiv kick!

  Tack för en riktigt grym, avslappnad, härlig och välskriven blogg!

 7. Hej! Jag undrar vart du har köpt de snygga bords tabletterna? =) Kan du ge lite tips på vad man kan köpa för något till en julklappslek? Samt till ens föräldrar i julklapp?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi