VLOGG: Plåtning, sneak peek på kontoret och tjejmiddag

Här kommer veckans vlogg! Jag jobbar hemifrån, har en plåtning och går på tjejmiddag. Så får ni följa med på kontoret också!

Tycker ni om den? Vad skulle ni vilja se i en vlogg? Gillar ni att följa med mig en dag i videoformat? Jag måste säga att jag tyckte det blev ganska mysigt. Glöm inte att prenumerera på min kanal om ni gillade vloggen så att ni inte missar kommande klipp!

PUSS och ha en härlig söndagskväll <3

  1. Men hur fin är inte du i rörlig bild! Du verkar både gullig och kvick. Mer sådant *emoji som klappar händerna*

    Kram / en gammal rar-läsare

  2. Älskar dina vloggar och att se vad du gör under en dag i rörligt format! Superroligt, så fortsätt med det! 😀 En annan video som skulle vara rolig är en ”Chit chat get ready with me”. Där man både får se hur du sminkar dig och svarar på läsarnas frågor?! Kanske nästa ”frågor med Forni” kan vara i videoformat?

    1. Nej Forni!!! Jag gillar din blogg för att det är den enda jag läser som är så som bloggar var förut, med mobildbilder ibland, lite liveblogg från mobilen a la 2012, och inte massa förinställda inlägg med bilder i toppkvalité. Behåll bloggen så och även videobloggarna. Låt de som kör med superkamera, arrangerade videos, get ready with me boyfriendtags och sminkvideos göra det. Uppenbarligen vill folk se sånt men jag tror inte det är din nisch.

  3. Superbra. Gillar att få hänga med , hoppas du vill forsätta med det lite då o då 😀
    Du är grym. hoppas din vecka blir toppen!

  4. Du filmar så behagligt och lungt annars blir man lätt illamående när folk flänger runt med kameran haha. Du är så mysigt dig skulle jag ville hänga med! Kram 😘

  5. Så mysig video! Kul att se dig i mer rörligt. Tror jag kommenterat tidigare att du känns så närvarande och genuin framför filmkameran. Du verkar dessutom vara en fantastik person! Älskar också att ni visar hur allt fick åka in i lilla förrådet på kontoret när ni städade :’) Kram

  6. Kul med vlogg och att följa med dig i din vardag på film! Mer sådant? fråga, filmar du allt med iphone? Har sjölv gjort det några gånger min din kvalite är betydligt bättre!
    xx
    gabriellalundgren.com

  7. Älskar att se dig i rörligt format! Då får man se ytterligare en sida av dig och din personlighet. Jättefint att du vill dela med dig av det!

    Kram!

  8. Jättebra och supermysigt! Och lagom lång! Såklart kan man variera längden, men tycker det var lagom med lite korta inblickar av olika saker! Verkligen skoj att få följa med en hel dag 🙂 Kram!

    1. Jo jag vet, spelade in med iPhone… jag har ju en kamera men någonstans försvinner spontaniteten när man använder en riktig kamera tycker jag, så vet inte riktigt hur jag ska göra? Får fnula på det… Puss!

  9. Herregud vad söt och fin du är! Skulle vilka bli din bästis. Mer sånt här!

    /Också en gammal rar- & flest skor vinner-läsare.

  10. Hej bästa du!
    Svarade precis på undersökningen och man kan ju endast fylla i 3 alternativ om de man tkr om att läsa i bloggen, men jag skulle gärna kryssat i alla fält! Plus att jag fullkomligt älskar att få följa med dig såhär, i videoformat.

    Puss!

  11. Hej! Superkul att få små inblickar i din vardag, tycker det är perfekt att få en relativt kort video med flera småklipp 🙂 Jag undrar vad det är för kamera du har? Jag har funderat på att köpa en ordentlig kamera och din såg smidig ut (för att vara en ordentlig kamera) samt att det blir väldigt fina bilder. Hoppas din vecka blir fantastiskt. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi