3 LOOKS / NA-KD x Michaela

I samarbete med NA-KD.com

I samarbete med NA-KD.com har jag plåtat tre stycken looks som jag har burit under veckan för tre olika tillfällen: en vardagslook, från jobbet till aw:n och en festlook. Dessutom har jag en rabattkod på hela 20% till er att dela med mig av, men först tittar vi på kläderna!

Everyday outfit:

img_7067

img_7093

img_7082

img_7106

img_7135

img_7113

Byxor HÄR
Tröja HÄR
Ankelboots HÄR
Väska, Saint Laurent

Det här är en klassisk vardagslook på mig. Svarta byxor, svarta ankelboots och en skjorta eller blus med någon detalj. Den här blusen är galet fin och jag längtar till slasket försvinner från stan, då ska jag matcha den med mina nya vita byxor och slip ins!

Från jobb till after work:

img_7295

img_7317

img_7299

img_7308

Tröja HÄR

Är KÄR i den här toppen. Så smickrande för armarna, sexig utan att vara för avslöjande och funkar perfekt för en fredag när man vill vara snygg på jobbet men också efter jobbet om man ska träffa upp några vänner eller hitta på något. Jag gillar ju plagg som funkar för alla tillfällen och den här tröjan är en sån.

Party outfit:

img_7150

img_7176

img_7198

img_7211

img_7237

img_7263

img_7284

img_7289

 Fake fur HÄR
Svart linne med spetsdetalj HÄR
Choker HÄR
Byxor HÄR

Den här looken måste väl vara vinterns bästa festlook? Jag känner mig alltid rätt i svart och en fuskpäls är den roligaste jackan att gå ut i tycker jag. Jag gillar att ha ett linne under jackan ifall att jag vill dansa och ett par utsvängda, svarta byxor känns alltid rätt. Jag har ju fått en riktig crush på fina chokers också, lättaste sättet att piffa till en gå ut-outfit.

Jag har samma svarta byxor på mig på alla tre looks, det finns fan inget bättre köp än ett par svarta byxor som sitter riktigt bra. Passar till ALLT. Dessa är dessutom grymt sköna och lika fina till vardag som fest, flygplan som nattklubb.

Skorna är mina nya favoriter från Filippa K, galet fina och slasktåliga! Love them!

Om ni anger koden “Forni20” när ni handlar på NA-KD.com får ni 20% rabatt på hela sajten (!!!). Gäller fram till sista november.

Happy shopping guys!!!

 1. Hej Michaela!
  Idag var jag på din boksignering här i Göteborg på Akedemibokhandeln! Och jag måste verkligen få berömma dig. Jag skriven sällan kommentarer, men jag kunde inte sluta tänka på hur himla inspirerande du är.
  Du är verkligen en varm, genuin, äkta och snäll person, precis som man uppfattar dig i bloggen. Det kändes helt ärligt som man pratade med en av sina kompisar (haha) även om det bara var någon kort minut!
  Jag har läst din blogg sen cirka 7 år tillbaka och följde även din och Dasha’s podd. Vad jag alltid uppskattat och alltid kommer att uppskatta är just det hur ärlig du är med hur du mår. Hur du har tagit upp psykisk ohälsa och framförallt ångest. Du anar inte hur det har hjälpt mig och säkerligen många andra. Då jag själv kämpat med det i väldigt många år och gör det fortfarande.
  Jag har inte börjat läsa boken, men på något sätt så älskar jag den redan, den kommer att vara min “getaway” nu i tuffa tentaperioder, for sure.
  En stor eloge och kram till dig för att du delar med dig av dina känslor, både i bloggen och med boken (böckerna). Livet är verkligen inte alltid en dans på rosor och varje dag är inte ett glas bubbel på Stureplan. (som många får det att låta på deras bloggar)
  Du är verkligen värd all din framgång och vad den innebär!
  TACK Michaela, sluta aldrig inspirera!<3

 2. Hej Michaela! Tack för en fantastiskt fin och inspirerande blogg. Ser upp till dig! Jag har en fråga till nästa frågeinlägg, hoppas du ser den och kan/vill svara! Jag är tillsammans med en kille sedan drygt två år tillbaka. Det är mitt första långa förhållande, och även hans första långa förhållande (vi är 22 år båda två). Jag är i behov av väldigt mycket bekräftelse, antagligen eftersom jag har rätt dålig självkänsla och självförtroende. Jag lider av ganska mycket självhat helt enkelt och har svårt att ”tro på” att nån vill vara med mig och älska mig, speciellt eftersom vi nu bor ihop och han ser alla mina sämsta och fula sidor också. Han är dock inte en person som öser ur sig komplimanger, eller ”bekräftar” mig på det sättet, utan jag tror helt enkelt inte det är naturligt för honom. Han ser det som att ”Vi är tillsammans, alltså vill jag ju vara med dig?” som att det är det självklaraste i världen och att jag borde förstå det. Jag gör inte det och jag känner mig tröttsam som trevande tar upp detta gång på gång. Då säger jag saker som t. ex ”Tycker du det känns bra att bo ihop med mig?” eller liknande. Och han bara ”vad är det för fråga? Ja?” Jag känner mig needy och onice och detta i sin tur gör att jag tvivlar ännu mer på att han vill vara med mig. Så min fråga till dig är: Har du något tips? finns det något vettigt sätt jag kan förklara för honom vad jag behöver för att känna mig trygg? Har jag ens rätt att kräva det? Eller hur lär jag mig minska mitt bekräftelsebehov? Ibland känner jag bara att jag inte orkar liksom. Om du har NÅGOT vettigt att säga i ämnet, PLIIIS let me know. TACK <3

  1. Jag måste få ge ett litet inflikande tips här. Jag är några år äldre och kanske “enklare” att förstå detta men detta är verkligen något du måste jobba på själv. Som du säger är det ju du som vill ha bekräftelsen och i behov av den medan han förmodligen tycker han ger dig den. Självklart som partner ska man ju stötta och är bra att prata om detta så den andra förstår, men i grund och botten är det ju inte din kille som ska bygga upp din självkänsla och självförtroende, det måste vi ansvara för själva för att kunna må bra i grund o botten vilket är så sjukt viktigt. Det låter ju som han älskar dig men ni är unga och tänk om det skulle ta slut on exempelvis 6 månader för ni kanske växt ifrån varandra eller något annat – om du då grundat din självkänsla o självförtroende i honom är det ju livsfarligt! Vara kär är toppen o bäst, men lika viktigt att tänka på att du är en egen person som måste utvecklas med också. Jag är en sån tjej ganska raka motsatsen till dig och haft en kille som ständigt sökte bekräftelse hos mig och jag tröttna ganska fort att ständigt behöva ge det när det vart för pressat och så, efter ett tag försvann kärleken ganska omedvetet. Skriver inte detta för att oroa dig utan peppa dig till att börja jobba med dig 🙂 Gör en resa själv (såååå nyttigt och stärkande), umgås mycket med dina tjejkompisar, börja prata med en psykolog om detta – ja tänk på dig själv o jobba med dig själv 🙂 Vart långt men lycka till! Kram

 3. Supersnyggt allt! Undrar samma vilken storlek du har o mitt fall på byxorna då man har lite koll vad som passar en 🙂 Kram!

 4. Igår fick jag hem din signerade bok. Jag har inte kommit långt, men jag vill säga tack. Tack för dina fantastisk ord som får mig att känna och tänka så mycket. Jag tror det här är precis vad jag behöver just nu. Min känsla är att denna bok kommer jag bära med mig länge länge. Tack <3

 5. Spetstoppen är SÅ fin, men undrar vilken “bh-lösning” som funkar bäst till en sån? Körde du helt utan? Nipple-covers?
  Tack för inspirerande inlägg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi