När tiden flyger förbi

FRIYAY!

Klockan är redan lunch och jag har inte ens hunnit blogga? Fy skäms på mig. Men jag har hunnit med en jäkla massa andra grejer så jag förlåter mig själv hehe… Tanken var att jag skulle visa upp lite fina bilder från de senaste eventen jag varit på men jag har inte fått dem från igår än så kika in lite senare så kommer de då istället.

Vilken jäkla grå fredag förresten. Regnet öser ner och solen kommer inte att gå upp idag, men det gör inte så mycket. Jag har en mysig middag inbokad ikväll och ska ändå bara ta det lugnt. Imorgon åker jag till Göteborg för boksigneringen så blir en lugn fredag. Jag undrar vad jag ska ha på mig imorgon, klurigt att klä sig fint när man ändå ska vara bekväm och flyga. Får kanske ta med ett par klackskor i väskan.

img_3308

Jag och min lilla gosetjej på gårkvällens event. Har ni sett någon mysigaste sittpuff i hela era liv? Försökte ta reda på var man kunde köpa den men utan resultat tyvärr. Hade så gärna velat ha den i vardagsrummet så att man kan krypa upp i den när man vill gosa hehe.

  1. Hejhej

    Har en fråga. Jag förstår verkligen inte meningen med att flyga till Göteborg? Dels miljömässigt ( stor del) och dels för att det sammanlagt nästan lika lång tid. Så himla märkligt tycker jag?

  2. Hej! Jag har sett en liknande sittpuff på DIS inredning på lästmakargatan vid Östermalm. Så du kan alltid kika där 😉 massa kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi