L300 – Ultra Sensitive Skin

I samarbete med L300

michaela-forni-l300

michaela-forni-ansiktsprodukter-l300

Under de senaste veckorna så har jag använt den här nya serien från L300. Serien heter L300 Ultra Sensitive Skin och är anpassad för personer med känslig hud. I serien ingår en ansiktskräm för torr hud (rich face cream) och en ansiktskräm för normal eller blandhy (light face cream) samt en mild men effektiv foaming cleanser.

Produkterna har som grundtanke att enbart bidra med hudens egna ingredienser till din hy istället för att addera ingredienser som huden egentligen inte behöver. Genom att använda enbart hudens egna ingredienser, bidrar produkterna till hudens egna processer istället för att leka med det naturliga. L300 Ultra Sensitive Skin är dessutom parfymfri och parabenfri.

Jag har ju som tidigare nämnt en blandhy som både är väldigt torr på vissa områden men också oljig på andra områden. Dessutom så reagerar min hud extremt känsligt på långa flyg, sol och solkrämer. Som ni förstår är det viktigt för mig att ha skonsam hudvård men som ändå verkar effektivt när jag reser så mycket som jag gör. Det var därför intressant att ha med produkterna nu till Miami och i nästa inlägg kommer jag att recensera dem för er – men det får ni vänta lite med! Jag vill använda produkterna här hemma lite innan jag kan ge er en fullständig recension.

Produkterna finns att köpa på apotek och kostar 99-119kr!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi