WEEKLY PLANS

Heeej mina små snöflingor!

Jag jobbar hemifrån idag, tänder ljus i varje vrå och försöker ta ikapp lite administrativa grejer som jag missade i förra veckan. En lugn vecka väntar och det ska bli skönt. Ibland behövs ordet lagom i livet!

Måndag: Administrativt arbete, fakturera, förbereda kommande kampanjer för november månad. Tänkte ta en härlig promenad i snön någon gång under dagen. Känns faktiskt riktigt pirrigt och kul med snön tycker jag! Ikväll ska jag laga tacos till middag eftersom söndagstacon uteblev.
Tisdag: Jag har en liten inspelningsgrej med Dasha under dagen, sen väntar några möten på kontoret och på kvällen har Mia Parnevik bjudit in till pyjamasparty. Kul!
Onsdag: En fullspäckad dag från morgon till kväll. Jag ska lyssna på pitchar via Businesspodden för att se om det är något företag som vore intressant för mig att investera i (jag är affärsängel i podden sen ett tag tillbaka om någon missat). Sen har jag lunchdejt med Alexia och på eftermiddagen har jag bland annat ett möte med Theres (som jobbar med mig ni vet). På kvällen har Jossan bjudit in till ett middagsevent som jag ska gå på – mysigt!
Torsdag: Jobba hemifrån eller på kontoret, på lunchen tänkte jag yoga och sen ska jag vara barnvakt åt Chloe i en timme eller två. LÄNGTAR!!!
Fredag: Ett himla spännande möte på morgonen och sen ska jag till mitt förlag för att signera böcker. Jag har bestämt mig för att signera böcker till er som inte bor i någon av städerna som jag ska besöka, så att ni också får chans till ett signerat exemplar inför julen. Räknar med att det kommer ta fyra timmar på fredag, hej skrivkramp!

28edb03f753469c39fff93e81a2629a2

  1. Hej Michaela! Jag skrev ett email åt dig för snart en månad sedan som jag aldrig fick svar på där jag just undrade ifall det är möjligt att få en bok signerad före jul ifall man inte bor i Sverige. Jag själv bor i Holland och skulle vilja unna mig själv din bok för att kunna peppa mig själv när jag känner mig lite nere. Skulle detta vara möjligt? 🙂 kram!

    1. Hej Emelie! Jag kommer att släppa x antal signerade exemplar som man kan beställa hem via nätet innan jul. Det bästa är att klicka hem den till någon du känner här i Sverige och sen be hen att posta den med vanlig post till dig. Jätteenkelt! Kram

  2. Hej Michaela!

    Jag har en liten fråga till “frågor med forni”.
    Min pojkvän gjorde slut med mig för cirka två veckor sedan, efter att vi varit tillsammans i cirka tre år. Jag hade det lite på känn men är ändå totalt förkrossad. Nu till mitt problem – jag känner ständig ångest. Jag har tidigare aldrig upplevt något liknande, men nu känner jag ett tryck över bröstet och en ständig oro över var han är, vad han gör osv. Tror du att känslan kommer gå över eller bör man söka hjälp? Känner verkligen att jag har noll koll på hur jag ska hantera dessa känslor. Har såklart köpt din bok men inte hunnit läsa än, den kanske hjälper 🙂

    Kram och tack för en bra blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi