Halloween i Miami

img_2800

I lördags var det den stora Halloween-dagen (!). Det är då alla fester är, prick alla klär ut sig och festerna avlöser varandra. Jag vaknade upp vid sju på morgonen (tack jetlag) fast vi hade varit ute kvällen innan, så gick ner och åt ensamfrukost.

img_2803

Medan Petra låg och sov så sött satte jag mig och jobbade efter frukosten. Fick galet mycket gjort innan hon hann vakna hehe.

img_2819

Men sen vaknade hon och då var det dags att göra sig i ordning för lunch!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi åt lunch på W Hotel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej gullis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åt en magiskt god orrechiette med lammragú, mint och massa parmesan. Nom nom nom.

img_2823

Sen gjorde vi oss i ordning! Selfie i varsin spegel haha.

Choker och skor från Zara, klänning från Gina Tricot

img_2840

Det var ju dags att klä ut sig! Eller eh, mest Petra om jag ska vara ärlig. Jag gillar inte alls att klä ut mig, känner mig oerhört obekväm och tycker det är helt sjukt onödigt att lägga massa pengar på maskeradkläder. Men! Eftersom Petra älskar maskerad så har jag ju ändå klätt ut mig en hel del genom åren haha.

ucrd8877

Jag var dock inte sugen på att lägga tusen kronor på en maskeradoutfit till kvällen utan nöjde mig fint med ett par kaninöron som P tvingade på mig :))) Men visst var vi ganska gulliga ändå!

img_2832

Vi åt middag på Matador Room som är en restaurang på hotellet vi bodde på – The Miami Edition. Titta så mysigt de hade det på deras uteplats där vi åt middag! Väldigt romantiskt hehe.

img_2831

Vi delade på mexikansk mat och snackade en himla massa strunt.

img_2825

Rekommenderar er absolut att besöka restaurangen om ni är här!

img_2836

Efter middagen drog vi till Rockwell som verkar vara en hyfsat nyöppnad klubb här. Ingen hemma har tipsat om den men här pratar alla om att det är den bästa klubben. Så vi tänkte att det blir bästa stället för Halloween-fest!

img_2842

Och det var det. Jättebra lokal, härliga människor och musiken var g a l e t bra. Shit vad vi dansade. Kastade in handduken vid fyra, mest för att fötterna inte orkade med klackskorna en sekund till. Ångrade att jag inte tog sköna skor så att jag hade kunnat dansa ännu mer. Fan vad man älskar att dansa alltså.

Och det var vår lördag i Miami!

  1. Hej! Vill du lära dig hur du håller en kickass redovisning eller hur du blir en grym lyssnare? TUNE IN på vår kommunikationspodcast, finns i podcastappen under namnet “oredigerade kommunikatörerna”.

    Kram!

  2. Hej fina Michaela! Vill tacka dig för din fina bok, Jag är inte perfekt tyvärr. Streckläste den och den är verkligen ångestdämpande! Just det där med att känna att man faktiskt inte är ensam. Du skriver så fint också, hoppas att du kommer skriva fler böcker! Du inspirerar, du är modig! Kram 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi