Middag på Prime 112 och en liten tur på klubb

img_2770

Vår andra dag i Miami vaknade vi tidigt på morgonen, gick ner och åt egg benedigt till frukost. Nom nom nom.

img_2803

Efter att ha suttit i världens härligaste lobby och jobbat i några timmar så gjorde vi oss i ordning och gick ut för att shoppa maskeradoutfit till Petra. Jag glömde dock bort kameran under vår lilla shoppingtur, förlåt för det. Blev en magiskt god burgare på Shake Shack till lunch, hade saknat den även fast det bara var tre veckor sedan jag åt den sist hehe :)))

img_2781

När det blev kväll gjorde vi oss i ordning för middag och drinkar!

img_2785

Jag hade på mig byxor från Sanne Alexandra och topp från Gina Tricot.

img_2788

Vi gick till Prime 112 för att äta middag. Här åt jag och D en middag när vi var i Miami 2013 (skrev om den några månader senare i den här listan). Jag minns den middagen som en av de bästa middagar jag haft i hela mitt liv så det var med ett varmt hjärta jag återvände. Maten är grym, men det var inte det som gjorde att jag minns middagen. Vi hade det bara så magiskt ihop. Nykära som galningar, kunde knappt hålla händerna ifrån varandra och pussades mellan varje tugga.

bnnk2410

Där tog vi en drink i baren när vi anlände.

img_2790

Och sen åt vi deras tonfisk med friterad risboll och wasabikräm. Helt sjukt god alltså.

img_2793

En jävligt glad en.

xcfy1864

Efter middagen gick vi ut och klubbade. Först Story där Afrojack spelade och sen Basement. Sistnämnda ligger i källaren på hotellet vi bodde på och spelade bara hip hop. Dansade oss svettiga – älskar musiken de spelar på klubbar här!

    1. Haha, ja det är klart att jag visste det, vi är ju nära vänner 🙂 Det är så roligt och jag är så glad för hennes skull!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi