Lördagssnack

Hej från en soffa på hotellet!

Här är klockan tio på morgonen och jag har varit vaken sedan klockan sju trots att vi inte gick och la oss förrän tre i natt. Resultatet av jetlag så jag får sova lite i eftermiddag istället! Vi var ute en sväng igår så Petra ligger fortfarande och sover. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning och gick ner till frukosten utan att hon vaknade haha. Sedan har jag hunnit äta frukost och jobba i två timmar hehe. Nu sitter jag i en av loungedelarna i en galet skön soffa som jag har hittat. Ska bläddra i lite tidningar och vänta in den sovande tjejen där uppe. Fick precis en iskall flaska vatten av en kille som jobbar här. Hur kan alla i det här landet vara så trevliga? Vill bara krama varenda en.

Idag är det sämst väder sen vi kom i alla fall. Regnet slår som spön och det gör nästan ont att vara ute i det, testade precis en sväng och personalen på hotellet skrek “dont do that stay inside!!!” haha. Blåsten skojar man inte heller bort, jag tror på riktigt att jag skulle blåsa bort om jag gick ut just nu.

Det gör mig faktiskt inte så mycket att det är dåligt väder. Petra är ju lite mer soljunkie än mig men vi åker till Hawaii om tre veckor så vi får vår sol där. Hotellet här är så himla härligt så jag trivs rätt bra med att bara hänga omkring på hotellet.

Anyway, imorgon ska ni få lite mer bilduppdateringar om vad vi har haft för oss när det inte regnat. Det är ju Halloween här nu så prick ALLA går runt utklädda. Igår på klubbarna var nog 80% av alla människor utklädda. Sjukt roligt att titta på, vissa är himla bra utklädda också. När vi var i en maskeradbutik igår blev jag skrämd av en person utklädd till en docka från en skräckfilm, jag började nästan gråta haha. De flesta här satsar väl i och för sig mer på sexigt än läskigt när det kommer till utklädnad men såg några riktigt skrämmande fall igår. Det blir extra kusligt med det dåliga vädret också!

Hoppas ni har en mysig lördag hemma och tar hand om er, nu ska jag läsa lite <3

the-edition-miami

  1. Jag är så glad att du är i Miami nu, bokade själv en resa dit i torsdags och det här är perfekta peppen och uppladdningen 😉 längtar redan!!

  2. Hej fina Michaela,
    väldigt random kommentar men känner att jag behöver dela med mig. Är i en ledsen period i mitt liv just nu. Är rädd att killen jag gillar och träffar inte gillar mig. Känner mig ensam generellt också. Lämnad typ. Gråter väldigt mycket. Då är din blogg en sådan otrolig trygghet. Du visar upp både starka och svaga sidor och kan ibland bläddra igenom ditt arkiv och bara känna sådan värme och styrka. Tack för att du är du och att din blogg finns! Den är, ibland, när man är som ledsnast, som en trygg kram.

  3. Beställde hem din bok idag,jag ska till mexico så jag tänkte att jag behöver lite bra läsning,ser fram emot att läsa den 🙂 puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi