Touchdown Miami!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter en gaaalet lång resa igår så kom vi äntligen fram till ett blåsigt men 25-gradigt Miami. Lyxen! Vi ligger ju sex timmar efter er i tiden men jag ska försöka uppdatera i er tidszon hehe. Nu är det eftermiddag här och vi ska göra oss i ordning om någon timme för drinkar och middag ikväll. Jag ska ta med Petra till Zuma dit D tog mig när vi var i Dubai förra vintern. Jag åt en underbar måltid där så hoppas att jag kan svepa Petra under mattan med den goda maten precis som D gjorde med mig sist hehe. Antar att maten är lika bra på deras restaurang här som på den i Dubai.

Imorgon kommer det ett grymt samarbete upp med galet fina klockor som jag hoppas att ni kommer tycka om, och sedan ska ni få se mina nya solglasögon som jag spontanshoppade på flygplatsen i London hehe! Och givetvis dokumenteras varje dag i bilder åt er. Och! Jag ska försöka mig på en vlog från resan också.

Puss!!!

  1. Zuma i Miami är fantastiskt! Rekommenderar att beställa nån av avsmakningsmenyer, så värt och man får alla deras bästa rätter. Have fun!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi