Saint Laurent Sac de Jour

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här är min nya väska – Saint Laurent Sac de Jour! Jag föll för den i samma sekund som jag hittade den i New York. Modellen är som en modern Birkin Bag. Den är lagom stor – precis så att jag får ner min nya dator – och så har den tillhörande axelband vilket är ett måste för mig om jag ska ha en vardagsväska. Jag har länge letat efter en vardagsväska som inte är för stor, de flesta är ju i lite större storlek, men jag bär inte omkring på så mycket saker så det behövs inte. Vill bara få plats med datorn. Inuti väskan är det en clutch som man kan ta ut och använda som separat väska för kvällstid, alltså som två väskor i en! Jag älskar det! Men mest av allt så älskar jag färgen som skiftar i plommon/vinrött beroende på vilket ljus man är i. Jag är helt galen i de här murriga höstfärgerna och just denna färg känns så rätt denna höst.

Så nöjd! Nu går jag på helg, ser fram emot att inviga väskan. <3!

 1. Den väskan är min våta dröm. PERFEKT. Ska köpa den när jag sparat ihop tillräckligt…

  Jag har en fråga! Eller ett förslag till inlägg. Det är många som är intresserade av karriärtips, inklusive jag, och ibland kan jag undra hur lyckade olika samarbeten är för er bloggare. Till exempel det med eurocard som blev så kritiserat, eller hur det har gått med alla samarbeten som är för olika klädföretag och så vidare. Skulle du inte kunna berätta vilka dina typ top tre mest lyckade samarbeten varit med bloggen? Inga siffror eller så, mest bara hur responsen varit och hur du överträffat förväntningar procentuellt eller så. Hade varit kul att få en inblick!

 2. Hej fina Michaela!
  Har hamnat i en liten dipp i mitt privatliv och i och med det har jag trillat ur nästan all träning de senaste veckorna. Försöker att ta lite lugnare yogapass hemma med tända ljus och lugn musik men hittar liksom inte tillbaks till “ron” just nu. Brukar du känna så ibland och vad gör du då för att komma in i det igen? Vill liksom inte “stressa” det för då tappar jag bara lusten helt.

  Tänkte köpa en ny yogamatta i samband med detta för att det kanske blir lite roligt om man har något nytt fint att kämpa på med. Undrar ifall du kanske kommer ha något samarbete med grounded factory igen? Bodde inte i Sverige när du hade det senast och kände att min 4 år gamla yogamatta kan behöva sig ett litet uppsving nu när jag är hemma haha.. Älskar mattorna därifrån och försöker (men attans vad svårt det är ibland) att leva i princip helt veganskt och detta blir ju extra kul just därför.

  Ville också passa på att ge dig världens största TACK för din bok. Beställde hem den häromveckan när ångesten vällde in från alla håll och kanter och efter att (under en dags sträckläsning….) ha läst ut den så känner jag mig inte så himla ensam med ångesten längre. Du är världens finaste själ och jag hoppas att du vet om att du varje dag hjälper så många människor bara genom att vara dig själv och vara öppen med sådant vi alla kämpar med.

  Massor med kramar!

 3. Det absolut bästa med lite större väskor är ju att en lätt får plats med sin dator och annat nödvändigt att ha med sig. Finns få saker som är så störiga som när datorn inte går ner i ens väska.

 4. Oh my, denna väska har så länge varit min drömväska!! Längtar så tills jag kan unna mig en också:) Den är så galet snygg, du är så värd den!<3

 5. Älskar den här väskan! Så otroligt snygg. Får man fråga vad priset blev? Är själv intresserad och tycker att det är svårt att förutspå priset i sek. Men du behöver självklart inte svara!

  1. Men det beror ju på vilken växelkurs din bank har… Ring de och fråga om infon inte finns på hemsidan!

 6. Kan du inte ordna med en rabattkod på hemsidan då vi är många som gärna vill köpa en likadan 😄😄

 7. Superfin!! Jag har en likadan som jag köpte för ett år sedan från samma sida men har ingen clutch i min, är det något jag har missat? Kram

 8. Herre min gud vad fin den är! Färgen ser underbar ut. En vacker dag ska jag själv köpa mig något liknande! Perfekt för hösten och kommer passa din stil så bra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi