Wahlgrens Värld

wahlgrensvarld

Åh vilken trevlig lunch jag var på idag. Pernilla och Bianca presenterade deras nya program Wahlgrens Värld över en trerätters, bubbel och massa mysigt häng. Tack tjejer!

Och nu? Jag checkar ut för dagen och går på aw. Till skillnad från igår är jag så fylld av kärlek den här eftermiddagen så att jag typ vill gråta. Hehe, kanske pmsen som talar idag igen. Eller bara kärleken. Puss hörrni.

  1. Hej Michaela!
    Jag kommenterar inte här så ofta men du är en stor förebild för mig! Jag beundrar dig för din målmedvetenhet och ditt driv samtidigt som du känns oerhört jordnära som person. En person man gillar och vill ha i sin närhet helt enkelt! Din senaste bok har jag läst flera gånger om och jag slutar aldrig imponeras över hur du lyckas sätta ord på saker. Till sist vill jag bara säga att jag tycker du strålar på bilden ovan! KRAM!

  2. Ville bara säga att jag har också lyssnat på tankar med-avsnittet med dig nu (extremt långt efter alla andra) och ville bara säga att jag ÄLSKADE dig i avsnittet. Kändes som en uppriktig intervju med en härlig, framgångsrik och ödmjuk ung kvinna. har följt dig sen din och dashas podcast så det är inte jättelänge, men herregud vad du inspirerat mig under dessa år! Kör på forna och var den du är, för du är grym! Kram

  3. Hi Michaela,

    Har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Tänkte bara säga att dina kloka ord har hjälpt mig många gånger och jag uppskattar din ärlighet i bloggen. Du gör ett helt fantastiskt jobb!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi