Flykten på Wienercafét

Fem bilder från lanseringslunchen av ”Flykten”

Tack för pms-peppen i gårkvällens inlägg! PMS United <3

I onsdags sprang jag i regnet mot Wienercafét för att närvara på lanseringslunchen för Hannah och Amandas nya bok ”Flykten”. Vi var ett litet och mysigt gäng som sågs och det var en fin stund på en regnig dag.

Överlag så glad över den här bokhösten. Så många bra bloggare och medieprofiler som släpper böcker. Ska läsa varenda en! 

Men först ska jag springa ner till Italiano för ett skvallermaraton med Dasha och sen väntar presslunch på Pocket, mer om den i eftermiddag. Puss!

Sidenblus i höstens vackraste färg, ny!, från Ahlvar

  1. Vad härligt att du ska hänga med Dashis. Ha världens bästa dag, fina fina du. Och tack för boken. Den är fantastisk att ägna fem minuter (eller tre timmar) varje kväll åt till att bara bläddra och leta efter lite styrka i.

  2. Älskar hur vinflaskan magiskt vänder på sig, är det dens snyggaste vinkel kanske? 😉 Så kul att du ska träffa Dasha, starta podden igen pleeeaaaase! Ni är finast båda två!

  3. Hej finaste! Jag är en högkänslig precis som dig och för mycket stress och för mycket yttre stimuli bryter ner mig. Jag pluggar nu 100% och har ett stressigt jobb vid sidan av. Är nära på att gå in i väggen och bryter för ofta ihop pga för lite ork med livet. Jag vill få detta att fungera för ”alla andra klarar av det”. Rädd att alla kommer döma mig om jag slutar.. Människor har en tendens att inte förstå. Vad gör jag?
    // tjej 22 år.

    1. Emelie, måste bara svara dig – blev så påverkad av din kommentar. Jag känner bara: dra in bromsen, fina du. Sakta ner tempot. Säg upp dig från det stressiga jobbet om du inte mår bra av det. För en sak har jag lärt mig, vad andra tycker måste man strunta i om magkänslan säger nej, om man bryter ihop lite varje dag när man kommer hem. Det är INTE värt det. Var snäll med dig själv, det finns bara en av dig ju! Ingen kommer tacka dig för att du ”gjort som alla andra” men du kommer tacka dig själv om du lyssnar till din egen röst. Kram!! <3

  4. Bästa Michaela! Tack för en underbar blogg. Älskar att du är rak och ärlig men samtidigt så HÄRLIG!! Och älskar att du hänger med Dasha.. Lyssnat igenom hela er podcast 10 gånger!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi