Jag och Petra kommer till Emporia i Malmö på söndag!

957f520cb710c43c4f68f9fdbbe7b20b_980x0_c_85_ns_v4

Okej hur roligt!

På söndag kommer jag och Petra ner till Malmö och Emporia där vi ska prata mode tillsammans med er. Kom och mingla med oss när vi besöker Emporia Fashion Weekend’s Trendstudio nu på söndag den 2:a oktober klockan 14 och 16.

Vi kommer att prata om höstens trender, hur du bäst klär dig efter din kropp och mode generellt. Vi kör 20 minuters snack på scenen klockan 14 och klockan 16. Efter varje trendsnack så finns det tid för att mingla tillsammans. Kom och kramas! Kanske har ni frågor om mode, stil och skönhet? Allt ifrån vilka byxor ni tror att ni skulle passa bäst i till vilka skor som är ett måste i höst.

Läs mer här (klick!)

Ses på söndag alla Skåne-bor, puss!

emporiaweekend

  1. Michaela! Du är så slående vacker! Kände att jag bara måste lämna min första kommentar här och berätta det för dig. Du utstrålar sådan glädje<3

  2. Wohoo, äntligen! Har följt dig sedan många år tillbaka, liksom säkerligen många andra. Rar-tiden. Detta blir första gången jag ser och kanske träffar dig! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi