by CHLOE

img_2185.jpg

img_2190.jpg

img_2197.jpg

img_2200.jpg

I måndags, innan vi åkte hem, åt vi frukost på by CHLOE. Det är ett veganskt fik med massa smarrigt på menyn. Till frukost blev det varsin avokadomacka med rödbetor, citron, chiliflakes och gräslök på. Sen varsin smoothie med massa gott i. by CHLOE har inte bordsservering så köerna blir lätt långa och det kan kännas lite omysigt att sitta där med all hets. Så om ni går dit, passa på att gå på vardagar efter jobb-rusningen så slipper ni stressen. Frukost ska ätas i lugn och ro tycker jag :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi