Boksignering och loppis på lördag – Social Media Party

Hjärtan! Listen up!

På lördag kommer jag att närvara på två stycken grejer under Social Media Party här i Stockholm:

Kl 12-13 är det dags för säsongens stora loppis med Make it Last. Jag har som vanligt gjort en ordentlig rensning och kommer att sälja allt superbilligt. Swish eller kontanter!
Kl 14-15 signerar jag böcker på plats. ÅH det ska bli SÅ ROLIGT! Det går bra att ta med sig en egen bok om ni redan har köpt en, men annars kommer ni att kunna köpa min nya bok Jag är inte perfekt, tyvärr i samband med att jag signerar.

Vi ses väl där? Signa upp er på er gratis-biljett här (klick!). Eventet äger rum på Linnégatan 87 och är öppet mellan 10-16!

475a7509-682x1024

Såhär såg det ut förra året på Social Media Party när jag signerade böcker

Sist men inte minst så är jag nominerad som Årets blogg (!!!) på Social Media Party-galan som äger rum under kvällen. Rösta gärna på mig här (klick!), det hade varit så kul att vinna.

socialmediaparty

  1. Hej Michaela!
    Ser så sjukt mycket fram mot att träffa dig på lördag så du anar inte! Du är verkligen en inspirationskälla och förebild för mig, inte minst när det kommer till hur du tar upp ämnet om psykisk ohälsa då jag själv lider av detta. Underbart också att du ska sälja din nya bok och ha signering på plats då jag inte hunnit köpa den ännu! Ses på lördag bästa du!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi