Little Owl, Buvette och NoMad Hotel

God morgon mina hjärtys! Här kommer en fullastad söndag i New York. Jag har precis landat i Stockholm igen, men drömmer mig kvar i New York i ett par inlägg till här med er. Vill inte släppa semestern allt för fort. Okej nu tittar vi!

img_2127

Vi började vår söndag med frukost på Little Owl.

img_2073

Little Owl är en liten restaurang som ligger i samma hus som Vänner spelades in i.

img_2122

Verkligen en gullig restaurang, men maten var ingen höjdare. Vi åt upp snabbt och rörde oss sedan vidare.

img_2128

Jag var klädd i jacka från Sanne Alexandra, siden t-shirt från Ahlvar, jeans från Never Denim, skor från Adidas, Celine-solisar och Gucci-väska.

img_2135

Vi promenerade omkring i Greenwich Village ett tag men styrde ganska snabbt stegen till ett nytt ställe för att äta på.

..

img_2133

… men vi fick vänta lite på vårt bord. Det gjorde ingenting för solen var skön och behaglig.

img_2141

Sen fick vi bordet! Hurra!

img_2142

Emma och Sam <3

img_2150

Vi tog in crepes med nutella, croque madame, pannkakor med citron och bär etc. Allt var väldigt gott och Buvette var väldigt härligt. Tio av tio poäng! Missa inte!

img_2154

På eftermiddagen la jag mig på hotellets rooftop vid poolen för att läsa lite. Läser Floras debutroman “Stanna” – heja bloggtjejer som blir författare! Och dessutom gör det så jävla bra!

img_2156

Sen gick vi upp mot Central Park för att titta i lyxbutiker. Jag köpte faktiskt en väska på Saint Laurent, men mitt i köpet hittade jag en reva i väskan och de hade inga fler på lager. Dessutom ville de inte ge rabatt på väskan med reva, så jag fick snällt gå därifrån utan.

img_2183

Vi promenerade in i Central Park istället, åt brända mandlar och hamnade till sist på The Boat House. Ni vet, stället där Carrie och Big äter lunch i Sex and the City och ramlar i vattnet? Säsong fyra typ. Åh, SATC, måste se om alla säsonger igen tror jag. <3!

img_2176

När kvällen kom tog jag och D en fördrink på hotellet medan vi väntade in Sam och Emma.

img_2170

Jag var trött efter en lång helg, men glad ändå. I sidenblus från Ahlvar och sjal från Louis Vuitton.

img_2178

Vi hade middagsbokning på The NoMad Hotel (fun fact: NoMad låg på plats 67 över bästa restauranger i världen förra året!).

img_2181

Vilken jävla middag sen då. Mathimlen! Kolla bara in dessa tortellonis med svart tryffel, parmesanskum och fyllda med selleripuré. MUMS. Dessutom himla trevlig middag och servicen var perfekt. Om ni vill lyxa till det – gå hit på middag!

  1. Så fint att du läser Stanna! Jag har den (+ Sandra Beijers nya bok!) bredvid mig och längtar så mycket till jag kan börja läsa dem. Ska försöka hitta ett ex av Jag är inte perfekt, tyvärr på vår bokhandel. Ser så mycket fram emot denna bok-höst!

    1. Ja, vänner spelades in i LA. Men det är det huset som visas när de visar huset Monica, Rachel, Chandler och Joey bor i 🙂

  2. hej michaela! var kommer ditt knivställ fråm du har i köket? har sett det på bilder du lagt upp i bloggen. kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi