En trött en…

Wow vad jetlaged och trött jag är. Sov bort i princip halva dagen, det gick inte att hålla ögonen öppna. Nu betar jag av mejlen i en galen takt och försöker styra upp kommande veckor. Men vill helst av allt lägga mig i soffan och somna framför en film hehe. Jaja det går över.

Imorgon bitti kommer sista bilderna från New York, och sedan ska jag bland annat skriva om två roliga saker som händer i helgen där vi kan träffas! Så kom in imorgon och häng med mig, så ägnar vi kvällen åt tråkigare saker än bloggning (typ betala in skatt och kvittoredovisa…).

Puss!

img_0873

En bild på när jag var glad, utvilad och sommarbrun!

  1. Läste ut din bok ikväll. SÅ BRA! Jag gillade den verkligen. Den var lätt och med bra tips. Kommer garanterat läsa om den om ett tag =) Good work!

  2. Det är något med ditt sätt att skriva. Även när du egentligen inte skriver något speciellt, som i detta inlägget, så är det ändå intressant att läsa!
    Jag älskade att skriva texter förr, blir inspirerad till att börja när jag läser din blogg, får nog börja lite smått igen… 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi