Bye bye New York!

God kväll kära ni,

Nu är det kväll hos er och hos mig är det dags att checka ut och röra sig mot flygplatsen. Imorgon bitti landar vi i Stockholm igen. Jag har verkligen haft en grym weekend men det tar på krafterna att resa i så få dagar med jet lag. Dessutom när man är i en storstad och liksom ALDRIG vill vila. Vill bara promenera och äta och promenera lite till. Jaja, snart hemma igen och en fullspäckad jobbvecka väntar. Hoppas jet lagen ger med sig hyfsat snabbt. Har ni några tips när det kommer till jet lag? Det blir bara värre med åren för mig, när jag var yngre märkte jag knappt av den hehe.

Oj nu måste jag kila, vi hörs imorgon bitti igen med mer bilder. Puss!

newyorkstairs

  1. Hallå! En kort fundering jag hoppas du kan ta dig tiden att svara på. Förbeställde din nya bok (så pepp!) för flera månader sedan, men den har inte kommit än. Står på adlibris att den kommer efter v45. Men vill ju så gärna få den signerad på social media party i helgen. Kommer den finnas att köpa där, eller har du någon sorts koppling och koll på adlibrils och dess leveranser kring boken (de svarar nämligen inte på mejl)? Trodde meningen med förbeställningar var att den skulle skickas ut så fort boken släpps. Visst har den gjort de för allmänheten också? Kram och tack för en grym blogg, bra samarbeten och fantastiska böcker. Följt dig sedan start 🙂

    1. Jag beställde hos Adlibris ganska långt innan boken släpptes och fick den skickad till mig ca en vecka efter att den hade släppts. Kan ju vara så att den har tagit slut hos Adlibris?

  2. Jag kom hem från USA igår och jag reser dit ca 2 ggr per år. Nu ska jag väl inte ropa hej ännu för vem vet hur det går inatt men igår landade jag vid 14 och hade då sovit ca 2 timmar under resan. Oavsett om du inte sovit en blund är tricket att INTE lägga dig nu när du kommer hem! Håll dig vaken till minst klockan 21 så kommer du sova gott hela natten. Jag somnade klockan 21 och sov hela natten fram till kl 6 när klockan ringde. Sen kommer jag säkert vara trött i eftermiddag men tricket är att inte ge efter för tröttheten för med powernaps kommer vaken-nätterna komma som ett brev på posten.. håller tummarna att du slipper jetlagen och passar på att tacka för en fin blogg! Kram

  3. Hej Michaela! Tänkte bara kika in och tacka för en superduper blogg som alltid håller hög klass och jordnära stämning. Gillar dig!

  4. Två tips mot jetlag: 1. Anpassa dina måltider utifrån den tidszonen du SKA resa till, redan något dygn innan du åker. Ofta är det mattiderna som gör att det spökar, man vaknar för tidigt p.g.a. att man är hungrig etc. 2. KÄMPA med att hålla dig vaken (om du exempelvis kommer till New York som ligger 6 timmar efter oss)!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi