Jacks Wife Freda, Soho-stros och La Esquina

Hej hej!

Här kommer bilder från en fullspäckad fredag i New York. Hoppas ni mår bra! Själv njuter jag av semester till fullo – den var välbehövd. Dessutom var det helt klart något speciellt med att möta upp D här efter en vecka ifrån varandra. Kärleksrus.

Jaja nu kör vi!

img_1943

Fredagen började med att vi vaknade tidigt (tack jetlag!) men inte för tidigt (tack den trevliga middagen på Balthazar som lurade bort jet lagen dagen innan!). Vi tog oss ut för att lokalisera frukost.

img_1971

Jag var klädd i klänning från IvyRevel, flats från Flattered och solisar från Celine.

img_1944

Mitt gulliga resesällskap.

img_1955

Vi promenerade bort till Jacks Wife Freda i West Village för frukost.

img_1956

Först välbehövt kaffe och vattenmelonjuice <3

img_2045

Sen mat! Jag åt en lax och avokado-toast som var YUMMIE.

img_1972

Efter frukosten tog vi ett shoppingvarv i SoHo.

img_1969

Med ett pit stop för varsin ingefärs-shot så att vi håller sjukdomarna borta. De älskar verkligen AC i den här stan haha.

img_2044

New York-byggnader, döda mig, jag vill flytta in i varenda ett. Hela den här staden är ju så filmisk.

img_2010

Efter många timmar på stan tog vi oss tillbaka till hotellet för eftermiddagsdrink!

img_2001

Och ett dopp i poolen på deras rooftop! Vi bor på Gansevoort Park Avenue Hotel (Fun fact: Usain Bolt bodde också över här i helgen :)))

img_2019

Åt en sen lunch vid poolen, falafel för mig.

img_2030

Sen gjorde vi oss i ordning för att ta oss an New York by night! Först ut fördrink på livlig gata med 26 grader fastän klockan är nio på kvällen. Det är livet.

Klänning från H&M, armband från Sophie by Sophie

img_2023

Mitt sällskap <3

img_2035

Vidare till La Esquina för middag. Jävlar vad bra musik de spelade. Vi dansade oss igenom h e l a middagen.

img_2041

Tog in massa smårätter och delade. La Esquina är mexikanskt så vi åt tacos tills vi sprack ungefär.

img_2040

Efter middagen som höll på hur länge som helst pga satans trevligt, tog vi oss tillbaka till vårt hotell för att åka upp till roof topen. Nattklubb, hip hop och dansa oss svettiga i en timme innan vi tog hissen ner till oss och somnade gott.

TACK NEW YORK FÖR DENNA FREDAG I LOVE U

  1. Lyssnade precis på din intervju med Daniel Redgert i “Tankar med” och måste bara säga: du är underbar! Så bra saker du sa om karriär, prestationer och jämförelser! Det enda jag vill nu är att fort som attan ta mig till en bokhandel och köpa din bok!! Har extrema cravings!:) goals på det du sa om att tjäna så mycket pengar som möjligt, jobba så lite som möjligt och resa så mycket privat som möjligt! Stor kram

  2. *tjäna så mycket som möjligt så man kan leva bra dvs. Älskar när daniel frågade om du vill resa i privatjet och du svarar “nej. För jag vill inte jobba så mycket att jag har råd med privatjet”. Du är så jäkla spot on och sååå bra!

  3. Som jag letade efter ditt förlags monter på bokmässan i Gbg i helgen… till och med min pojkväns familj engagerades i jakten. När vi hittade dit var ju din senaste bok tyvärr slutsåld </3. Får beställa istället för ser så fram emot att läsa den, du verkar så himla klok! Kram

  4. Kul att du är här! Ett ställe som är väldigt New York är Back Room på Norfolk St i Lower East Village, en gömd bar från 20-talets förbudstid. Alla drinkar serveras i tekoppar och inredningen är så cool, inklusive lönndörr i en bokhylla och allt 🙂 Ni kommer in genom att gå ner för en trappa från gatan och sen följa gränden…

  5. Härligt med New York, dit skulle jag också vilja resa. Skulle tycka det var kul om du gjorde ett inlägg med dina favoritrödviner och med självhjälpsböcker du har läst som du tycker har hjälpt dig. Undrar även om din bok kommer komma som e-bok, då kommer jag köpa den direkt 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi