Shake Shack & Balthazar

Igår prickade vi av två riktiga New York-klassiker från listan! 


Shake Shack

Först ut var Shake Shack i Madison Square Park. Vi har hungriga som tusan och bor på ett hotell precis i närheten – perfekt! Behövde stilla suget efter denna burgare också så att jag kan koppla av sen hehe…


Middag på Balthazar

Till middag igår blev det klassikern Balthazar på Spring Street – alltid högljutt, god fransk mat och vackra människor. Vi trotsade jet lagen och höll ut till midnatt, score! Vaknade åtta i morse utvilad, av med jet lagen och redo för en ny dag i en av världens härligaste städer. 

Jag önskar er en underbar fredag, puss!

 1. Hej bästa du!

  Jag har en fråga som jag vore OTROLIGT tacksam om du kan hjälpa mig med: jag överväger att för första gången i mitt liv unna mig något riktigt fint, nämligen ett par Isabel Marant Étoile Nowles ankle boots. Jag vet ju att du köpte ett par förra året och skulle vilja veta: är de sköna? Kan man gå långt i dem? Har både hund (= långa promenader) och en baby i magen (= i behov av mjuka, sköna skor) och skulle kännas hemskt att lägga så mycket pengar på ett par skor om man inte kan använda dom på daglig basis. Tacksam för svar <3

  Hoppas ni får en fin semester i NYC – välförtjänt 🙂 Kram!

 2. Hej Michaela! Jag undrar om du vet om din bok kommer komma ut som ljudbok på ex. storytell eller bookbeat? 🙂
  Kram!

 3. Ni maste ga till Robertas i Brooklyn for basta hanget och pizzan!!!!!!!!!!!!! Sen kan ni ga till output efter for basta bar/klubb stallet med utsikt over hela skyline. Riktigt hett new york tips

 4. GUD SÅ GOTT! När jag och min pojkvän var i NY så tyckte han det var ett jäkla tjat om Shake Shack, när han väl fick testa älskade han det såklart. Nu åker vi till Dubai om en månad och han vill äta Shake Shack till lunch varje dag, haha!

  En liten fråga som du kanske kan svara på, funderar på att åka tillbaka till New York i vår. Kan vi få en recension på hotellet ni bor på och gärna restaurangtips (du brukar ju vara duktig och blogga dina resor, så antar att vi får detta under resans gång). Och även, hur anser du att dresscoden har varit på dessa ställen? Har en pojkvän som uteslutande använder sneakers, och då inte asics löparskor i tre olika neonfärger utan snygga Nike’s i grått exempelvis och en snygg t-shirt. Har du stött på något ställe där denna klädsel inte känns acceptabel?

 5. Hej Michaele! Jag ska till Stockholm under en helg för att fira min väns tjugoårsdag men jag har ingen aning vilken restuarange jag ska ta henne till. Jag skulle vara jätte tacksam om du kunde komma med lite tips om restauranger som du tycker skulle vara bra att fira någons födelsedag på. Helst att restaurangen har en mer fartfylld och festlig stämmning än lugn och sansad, det skulle vara kul om restaurangen kunde erbjuda något speciellt för den som fyller. Typ att de serverar efterrätten med tomtebloss och glitter. Skulle som sagt vara väldigt tacksam för svar du jag verkligen har noll koll på Stockholms utbud av resturanger, tycke förövrigt väldigt mycket om din blogg. Puss!

  1. Jag skulle rekomendera YUC vid Odenplan. Supergod mat till bra priser och väldigt härlig stämning – och du kan säkert få tomtebloss om du säger till 🙂

  2. Stans bästa hak: Supper! Var ute i god tid med bokningen dock. Säg bara till att dom pimpar lite extra för kalasbarnet.

  3. Surfers är fantastiskt! Gillar också hillenberg som enligt mig har en väldigt varierad meny. Bra om man gillar olika. Boka i tid på båda ställena 🙂

 6. Hej Michaela! Vill bara som så många andra säga TACK för din bok. Köpte den idag och sträckläste. Det var precis vad jag behövde och jag är så glad och imponerad över att du är så stark och inspirerande som vågar dela med dig av dina tankar. Tack! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi