NOMINERAD – SOCIAL MEDIA PARTY

socialmediaparty

Jag är nominerad i Social Media Party! Som jag var med och grundade förra året. Nu är det dags för år två och Margaux med team har gjort ett riktigt bra jobb, ska bli så roligt att närvara även i år. Jag är så ärad över att vara nominerad! Jag har ju verkligen lagt min själ i bloggandet under detta år och det gör mig så glad att det uppmärksammats. Tack!

Självklart skulle jag bli barnsligt glad om ni ville rösta på mig här (klick!)

 1. Hej Finaste, följer din blogg sedan många år tillbaka. Läser nu din senaste bok och jag säger bara wow. Känner igen mig i mycket som du delar med dig av, så skönt och känna att man inte är ensam .
  Kul att du blivit nominerad det är du värd. Håller tummarna.

  Kram

 2. Jag var inne och skulle rösta men förstod ingenting. Vem har valt ut de nominerade? Inget illa om dom som är det men de är ju knappast de största och de man trodde och förväntade sig. Röstade inte.

  1. Om du kollar längst ner på sidan så ser du juryn. Tror inte du såg alla kategorier och sen är Michaelas blogg en av mest lästa privata bloggarna i Sverige som resten av de nominerade. Ha en bra dag! kram

 3. Ett självklart val att rösta på dig! Din blogg är fantastisk! Och din nya bok också, tack för att du är så öppen och ärlig om allt i livet, både de jobbiga och de glada i livet. kram!

 4. Självklart, min favorit blogg all time. Lyssnade på Tanker med igår, SÅ JÄVLA BRA! Älskar dig, så ärlig och härlig! Du är Queen Forni!

 5. SYNAS?
  Vill du att din kärlekshistoria ska vara en del i en ny bok om kärlek? Skicka din berättelse till info.modernlove@gmail.com
  Den ska helst vara på 2-3 A4 sidor, men får gärna vara både längre och kortare. Du kan eventuellt få mejl tillbaka med kompletterande frågor. Skriv på svenska. Om du vill kommer ditt namn att stå under berättelsen, om inte får din historia en pseudonym. Och fråga gärna oss om du undrar något!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi