Mot New York

Här kommer en TBT från New York 2013. Nu sitter jag på Arlanda och ska snart boarda planet. Galet taggad på semester. Har wi-fi på flyget så vi hörs om några timmar! Puss!

 1. Trevlig resa! 😀
  Måste bara säga att jag inte kan förstå varför folk blev arga över det du sa i Daniels podd?? I mina öron så fanns inget stötande eller elakt. Jag tyckte att det var väldigt kul att få se en lite starkare och tuffare sida av dig än man är van vid! Har alltid vetat att du är stark men liksom på ett annat sätt, hoppas du förstår vad jag menar 🙂 I alla fall så är jag ännu mer imponerad av dig nu än jag var innan jag lyssnade på podden, du är helt underbar och en fantastisk förebild!! Tack för allt du har lärt mig 🙂 <3

  P.s, din bok är slutsåld i hela Kiruna, köpte det sista exemplaret idag!

  Puss!

 2. Hej!
  Inte så ofta man får tillfälle och säga direkt till författaren att man tyckte en bok var bra! Men nu tar jag tillfället i akt och ger dig en jättestor eloge för att du skrivit en sån fin, bra, lättläst, peppande, igenkännande fantastisk bok. Tack. Ringde en terapeut i går och går min första gång på onsdag. Var sååå stolt över dig själv! Bär huvudet högt och bara VET att du gjort något fantastiskt! Tack från hela mitt hjärta!

 3. Jag vet inte om jag gillar eller ogillar det här med Wi-Fi på flyget. På ett sätt är det sjukt smidigt att kunna jobba under ett långflyg exempelvis, men samtidigt så kommer man inte undan att vara uppkopplad överallt, hehe.

  Trevlig flygtur!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi