Bebisar och Miss Voon

Min dag fortsatte i samma mysiga spår som morgon startade med. Ledordet för dagen stavades umgänge. Var uppe hos Amanda och Chloe för att snacka skit och klappa på bebisen i flera timmar, tiden bara sprang iväg haha. Sen ner till mig för middag med mamma och pappa. Vi lyxade till det och beställde mat från Miss Voon via Foodora. Så galet gott och trevligt. Imorgon åker jag till New York och jag somnar med ett leende på läpparna. Jag har bästa människorna i min omgivning. 

Puss och sov gott fina ni <3

 1. Hej alla fina läsare! Förlåt att jag använder mig av ditt forum Forni, men visste inte vart annars + att alla här inne brukar vara så hjälpsamma 🙂

  Jag bor i Aten med min pojkvän och ska till sthlm idag :)))) vi har planerat att gå ut och festa ordentligt imorgon, yeey! Problemet är att jag har noll koll på sthlm, men vi är ju vana vid riktig fest!

  Vi är 22 & 27 år, vi vil dansa hela natten, gärna i centrum och till “vanlig” housemusik. Gärna någon av de större “finare” ställena, men vi vill ju även komma in liksom om ni förstår.

  Snälla kan nån med koll på sthlm tipsa?

  Många kramar från Kattis

 2. Haha, alltså kollade igenom gamla avsnitt av Glamourama igår. Hade helt glömt bort hur mycket ni talade om kukar och rika män, haha! Ni har nog förändrats alla sedan dess. Men underhållande program! Hur mycket av programmet är förresten redigerat?

 3. Hej Michaela. Jag vill bara säga tack för otroligt härlig och underbar läsning här på bloggen. Jag vill även säga tack tack tack för att du introducerade Ludovico Einaudi till mitt liv, jag minns när du för ungefär två år sedan la upp ett youtube-klipp från en av hans konserter här på bloggen och sedan dess har jag varit fast och jag har inte kunnat plugga en stund utan honom i mina lurar. Koncentrerar mig så mycket bättre tack vare det.
  Hoppas du får en fantastisk resa till new york! kram

 4. Kan man uppskatta kärleken man får från sina föräldrar lite mer! Herregud vad dom ställer upp och alltid finns där. Såklart inte alla, men har man föräldrar som du och jag verkar ha. Då ska de veta om att de uppskattas <3 Bara en liten tanke 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi