Stranger Things for life

Alltså HUR MYCKET älskar man inte kidsen från Stranger Things? Om ni har missat denna briljanta serie på Netflix – gå hem och titta pronto!

Igår var det ju dags för Emmy Awards och alltså… hur fashionabla kan man vara? Jag orkar inte! Älskar dem! Min favoritkaraktär är 11 och min lilla älskling som läspar. Vill bara krama ihjäl dem! Tänk att 11 bara är tolv år och ändå en sådan otrolig skådespelerska. Vacker som en dag med en känsla som gör att man bara vill titta på henne för alltid typ.

image-1

Vad tyckte ni om serien? Var ju ni som tipsade mig om den! Så läskigt och mysig på samma gång. Igår började jag däremot kolla New Girl eftersom mina ensamserier måste vara feelgood – blir så rädd annars hehehe… älskar redan New Girl dock.

  1. Åhh, kan inte mer än hålla med dig! Älskar de kidsen och speciellt dina två favoriter <3 Hoppas det kommer en till säsong!

  2. Älskar också Eleven! Såååå duktig, helt otroligt när hon är så ung. Man vill ju bara vara med i deras gäng haha! Puss

  3. Inte sett stranger things. Men new girl däremot! Toppen! Idag släpptes första avsnitten på säsong 6 i USA också. Lovande. Tycker serien hållt hög klass i alla säsonger! 🙂

  4. New Girl är magiskt, man älskar ju Nick! Tips är Netflix nya serie The Get Down som handlar om 70’talets Bronx när Hiphopen kommer, riktigt bra!!

  5. Lyssnade på ”Tankar med..” idag och ville ge dig lite positiv respons. Blev precis som en del läsare/följare lite förvånad först då jag tyckte att det var stor skillnad mot din tidigare podd med Dasha där din framtoning är mycket mer mjuk och försiktig. Men ju längre avsnittet gick desto stoltare blev jag faktiskt. Bästa Forni som är så stark och klok, varm men samtidigt vaksam för människor som stjäl energi. Blev imponerad och stärkt av avsnittet och gick därifrån inspirerad; precis som det ska va! Tycker du gör ett toppenjobb Michaela och bloggen blir bara bättre och bättre.
    Bästa: När du sa till Daniel att du varit en bitch, blev chockad och tänkte ”Nej absolut inte, Forni är ju den goda fen typ?” men jag gillart. Ha det så bra i New York!! Puss&Kram en som tycker att man inte bara behöver vara försiktig och varm utan även lite kaxig.

  6. Unbreakable Kimmy Schmidt är helt magiskt rolig! Skrattar så man kiknar. De va nominerade i två kategorier på Emmy Awards också.

  7. Gammal goding kanske med såg att den fanns på om det nu va på viaplay eller netflix, men alltså Gilmore Girls <3 har du inte sett, så se den serien!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi