Några bilder från senaste veckan:

img_1806

Jag har nog ätit minst 2/3 vegetariskt den här veckan när D varit borta. Det känns SÅ rätt. Jag har inga planer på att sluta äta kött helt, men har insett att kött inte behöver vara så viktigt eller centralt i mina måltider. Igår åt jag till exempel vegetarisk korv med hemmagjord potatismos och tomatsallad. Korven var precis lika god som griskorv, men sen å andra sidan – det är ju oftast tillbehören man vill åt när man äter korv i vilket fall 😉 Heja vegetariska korvar!

På bilden ovan ser ni en linsgryta som jag åt på ett lunchmöte på Broms i torsdags.

img_1811

En dag när jag kom hem från jobbet och fikade i bara tröja och trosor. Älskar att eftermiddagsfika med mig själv.

img_1815

En dokumentär som ni måste se!

img_1818

En bok ni måste läsa!

img_1879

Pressfrukost för DAY Home i morse. Julen står runt hörnet i branschen nu – så mysigt!

img_1883

Banan och mandelpannkakor med massa sirap till frukost i morse. Mums 🙂 Frukosten avnjöts med fina AhlvarStrandvägen 1.

 1. Älskar fikabilden!

  Lyssnade nyss på det omtalade poddavsnittet och förstår verkligen inte what the fuss is about. Tråkigt att du fått så mycket skit för det. Kram

 2. Vad är det för MAGISK ”baströja” du har på dig på ensamfika-bilden? Drömmer om exakt en sådan i exakt den färgen! vore så snällt om du ville svara 🙂 🙂 🙂

 3. Tankte bara saga tack sa mycket Michaela Forni, efter nagra ars lasande av din blogg sa beslot jag mig relativt nyligen att starta min egna. Det ar otroligt roligt, det kanns nastan som att den ar levande pa sitt eget satt.
  Hur som, det ar tack vare dig! Stort Tack och Lycka till – Calle i Shanghai

 4. Åh vad kul att du är så positiv till vegetarisk mat! Är själv vegetarian och precis som du säger är det mest ”tillbehören” till kötträtterna som man oftast vill åt 🙂

 5. Hej!!
  Vad är det för hylla under er tv, jag och min sambo letar efter en ”hylla” som vi kan ha under tvn och vi har inte hittat någon så vart har ni köpt eran?

 6. Vad roligt att du börjat äta mer vegetariskt. Har själv börjat göra det mer och mer senaste året och det känns väldigt bra. Har inget behov att uttala att jag är vegetarian, vegan, pescatarian osv. utan vill äta efter vad som känns bra, vad jag är sugen på och vad min kropp vill ha. Och boken Foodpharmacy är verkligen ett tips till alla läsa, mycket tänkvärt i den!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi