En italiensk afton och en heldag på Sturebadet

img_1829

Min helg började med fredagslunch på Brillo. Camilla var mitt eminenta sällskap och lunchen pågick i nästan tre timmar. Då vet man att det är en bra lunch.

img_1839

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och när klockan slog halv åtta klev jag in hos Petra och Markus där det vankades italiensk afton! Petra hade stått i köket hela dagen <3

img_1836

Vi åt pizzor på stående fot runt köksön medan vi drack rödvin och hallon/basilika-mojitos. Väldigt mysigt.

img_1840

Sen bjöds det på en öppen lasagne med en kantarell och tryffel-fyllning, MUMS. Och efterrätten? Så god att jag glömde fota. En semifreddo fylld av nutella. HERREGUD. Tack älskling för en underbart god och trevlig kväll!

img_1846

I lördags gick jag som ni vet upp tidigt, tidigt och yogade i soluppgången. Sen somnade jag om ett par timmar och när klockan slog lunch mötte jag upp pappa och TimmyÅngbåtsbryggan. Där åt vi toast skagen, drack bubbel och njöt av den stekheta sommarsolen som dagen bjöd på.

Skjorta från Cubus, solisar från Celine, sjal från LV

img_1849

Sen gick vi hem till mig så hjälpte de mig med huuur mycket grejer som helst som jag hade på min att göra-lista för hemmet. Typ byta spot i köket, fixa avloppet i badkaret som satt snett, måla en tv-list etc. Tackar Gud för dessa händiga, snälla, omtänksamma och generösa män i mitt liv.

img_1853

Resten av eftermiddagen låg jag och skrollade på mobilen framför en film. Det har börjat ramla in bilder under #jagärinteperfekttyvärrInstagram. Blir så rörd :’)

img_1855

På kvällen gick jag upp till Emma för en middag med henne och Danni. Det blev burgare och cola. Jeeesus vad gott det var, bästa lördagsmiddagen. Typ sugen på att göra en favorit i repris ikväll igen… Men åker ju till NYC snart så bör hålla mig tills dess med burgarna…

img_1860

När jag kom hem skrollade jag lite mer på mobilen innan läggdags. Fick den här fina kommentaren på Instagram = blev ännu mer rörd!!!

img_1861

När söndagen kom gick jag upp tidigt och åt frukost framför Nyhetsmorgon i vanlig ordning.

img_1864

Sen promenerade jag bort till Sturebadet för en heldag med Marith som sagt.

img_1866

Vi åt brunch, bastade, badade, pratade, vilade, fick massage, yogade. Allt som man gör när man har en heldag på spa. Helt fantastiskt var det.

img_1869

Efter spa-dagen gick jag förbi Johan och Lin för en kaffe innan jag gick hem och pratade i telefon med mamma. Åt en avokado och ett ägg till middag i brist på annat, skrev ett blogginlägg åt er och var på allmänt sämst humör. Jaja. Sånt är livet.

Puss!

 1. åh forni!! please säg vart ditt knivställ är från som man ser på bilden bakom din pappa och bror. Har letat efter ett diskret knivställ i stål forever!! tack tack!

 2. Äntligen har din bok landat i mitt knä. Efter ett uppbrott i förra veckan och en sommar med en stor ångestklump i bröstet pga min dåliga självkänsla så är jag så redo för förändring.

  Jag vill också passa på att säga att fyfan vad folk är torra. Lyssnade på podden med Daniel och jag förstår inte hur lättkränkta folk är. Fortsätt vara du, säg vad du tycker och stå för din sak. Det är därför jag följt dig i sådär en 4-5 år. Du är en grym förebild på alla vis och framförallt för att du vågar. Vågar satsa, vågar visa känslor, vågar stå för dina känslor. Du är min idol och fan vad jag hoppas att du inte tar åt dig av all oförtjänt kritik du får.
  Stor kram!

 3. Hej Michaela,
  Jag läste ditt inlägg om att du fått en massa negativ kritik från podden med Daniel – jag tänkte att va? Michaela elak och hård, så brukar du ju inte låta. Ville först inte lyssna ifall du faktiskt var elak – men jag lyssnade och jag fattar inte vad folk pratar om? Tycker du är jättehärlig, trevlig och bra. Skrattade lite för mig själv när jag lyssnade.
  Saknar dig i podd och tycker du är superkul, hoppas jag får höra mer av dig! Tusen tack för att du delar med dig av dig själv
  Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi