Söndagssnack

Nä hörrni, den här helgen blev väldigt känslosam och inte så rolig. Väldigt mycket saker som känts de senaste dagarna.

Hur mår ni? Vad gör ni ikväll?

Jag kom precis hem från en heldag med MarithSturebadet. Det var väldigt välbehövlig kvalitetstid med en bästa vän som alltid har ens rygg och gör en trygg när det behövs. Marith är så klok och lyckas alltid säga de rätta sakerna.

forni6

Som ni kanske har märkt så har jag ändrat om i kommentarsfältet så att kommentarer måste godkännas innan de syns. Det finns flera forum och utrymmen för er som vill prata illa om mig eller människor i min närhet, men min blogg är inte en av de platserna. Jag har sagt det förut men det här är min blogg och jag har rätt att bestämma om jag vill att det ska stå skit om mig i den eller inte. Och jag kommer aldrig någonsin acceptera att ni skriver skit om människor i min närhet. Jag väljer inte vad människor ska tycka om mig, men om det är negativa saker så får ni skriva ut eller prata ut om det på andra ställen. Jag tycker absolut att de senaste dagarnas skit har gått överstyr och är i mycket större proportion än vad som var befogat. Jag försöker vara noga med att prata om andra människor på ett sätt som jag själv hade tyckt var okej om de pratade om mig på. Det är aldrig min mening att såra andra människor och jag förstod inte att saker som jag sa i podcasten med Daniel skulle uppfattas så hårt, för mig var det bara fakta och konstateranden och ett samtal där jag försökte vara ärlig och öppna mig utan att avslöja för mycket.
De flesta kommentarer har varit jätteroliga att läsa och jag är glad över att så många uppskattade avsnittet, men det var en hel del elaka kommentarer om det också. Jag förstår att vissa tyckte jag var just elak i podden (samt verkade ha väldigt svårt att inte bli arga eller irriterade över t.ex. min inkomst), och det ger tydligen människor rätt att vara dubbelt så elaka tillbaka.
Jag tänker inte sätta på mig en offerkofta, trots att jag under helgens gång läst minst 100 kommentarer om hur äcklig, dryg, falsk, elak, illa omtyckt, oförskämd etc. jag är i olika kommentarsfält. Även om jag tror att de flesta människor hade legat i en liten pöl av tårar efter så många negativa kommentarer om en själv, precis som jag själv har gjort stundtals under denna helg. För er som tycker att jag varit elak och förtjänade lite skit tillbaka – nu har jag fått det. Så kanske kan vi stryka ett streck över detta och gå vidare imorgon med en ny vecka och ny, positiv energi. Eller om ni vill fortsätta sprida negativ energi – var god gör det i ett annat forum än här.

Det är intressant hur mycket jag saknar D under dagar som dessa. Han som alltid pratar mig lugn och trygg. Som säger de rätta sakerna. Som får mig att inse mitt eget värde och kunna lägga saker bakom mig. Men också tur att jag har ett skyddsnät av vänner och familj utöver honom, som alltid finns ett telefonsamtal bort.

Avslutningsvis – tack för alla fina mejl, sms och meddelanden jag har fått de senaste dagarna av er läsare och er fellow bloggkollegor. Det är jag väldigt glad och tacksam över. Ni värmer mitt hjärta.

img_1577

img_0980

img_0158

img_1229

Lite bilder på människor jag tycker om <3!

  1. Beklager at kommentaren er på norsk om det gjør det vanskelig, men – jeg ville bare si tusen takk for at du var med i Daniel sin pod! Jeg elsket å høre deg være så rakt på og ærlig, du er så bra og inspirerende og sterk og jeg synes det er beyond unfair at du får sånn skit. Stå på Michaela, heja heja!!

  2. Men alltså va?! Fattar mig inte på folk! Lyssnade på den podden och blev inte irriterad/provocerad en endaste gång. Du var inte elak eller skrytsam på något sätt. Heja dig!

  3. Hej! Ville bara skicka massa styrka till dig. Jag tycker du var grym i podden, öppen och ärlig. Alla som skriver negativa kommentarer är lättkränkta och missunsamma människor, riktigt oattraktivt. Heja dig!!

  4. Hej Michaela!
    Vill bara kort säga att jag älskade podden. Du var jättebra.
    Du sa ingenting som gjorde dig till en sämre person, snarare tvärtom. Du var ärlig och rak och berättade som det var. Plus att ni båda var jäkligt roliga!

    Älskar dig och allt vad du står för!
    You go!
    Megapuss <3

    Ps, ska äntligen köpa din bok, imorgon!! Peppad<3

  5. WOW jag är helt chockad över att du ens fick hat??? Läser inte skvallerbloggar så har helt missat om en hatstorm har startat men vill verkligen bara säga att jag tvärtom tycker om möjligt ÄNNU mer om dig nu efter podden!!!! Tycker att du var sjukt härlig och öppen och att vi som lyssnare fick lära känna dig ännu mer än tidigare! Tyckte att det var härligt att du verkade vara dig själv och att du litegrann hade ”taggarna utåt” tyckte jag var kul, härligt, avslappnat och ärligt. Man måste ju agera lite så om man är med i Daniels podd haha han ställer ju sjukt direkta frågor! Och att du tjänar mycket, ja? So what? Du har jobbat hårt för de pengarna? Fattar att det känns när folk skriver skit om en men ville därför kommentera att jag bara upplevde podden som positiv. Ett av de bättre avsnitten av den verkligen!! Kram från en läsare som stannar no matter what <3

  6. Jag har inte själv läst några kommentarer men jag tycker att det är tråkigt att du har behövt ta sån skit. Jag tyckte själv att det var väldigt roligt att höra dig (och Daniel!) I podden, och jag tyckte speciellt att det var roligt att du visade lite mer av en sida av dig som vi kanske inte har sett innan, där du var lite fräck och ärlig. Fint att se flera sidor hos dig! Jag tycker att det skulle vara tråkigt (men såklart förståeligt) du bestämmer dig för att inte visa sådant i fortsättningen pga dessa kommentarer, för helt ärligt: vill man verkligen ha att göra med människor som beter sig så som du har beskrivit i inlägget? Jaja, allt går ju över ändå, hoppas att du inte påverkas allt för länge av det. Kram!

  7. Detta gör mig så himla upprörd. Din blogg är den enda jag läser för den är, för mig, SÅ inspirerande. Jag älskar din klädstil, inredningsstil, du verkar ha ett balanserat liv och pratar om så viktiga saker i din blogg. När jag var hjärtekrossad älskade jag att kolla under hashtagen för din bok (har tyvärr inte läst den, men din senaste har jag klickat hem) och när jag fick pojkvän så kunde jag ibland gå in på din blogg och känna ”vad skönt att någon annan också blivit ”tråkig” (dvs älskar att vara hemma och inte att stå och stöka på krogen) av att skaffa en pojkvän man älskar. Såå för att gå tillbaka till poängen, när jag såg att du skulle vara med i Daniels podcast blev jag så peppad och såg fram emot avsnittet, som jag sen ÄLSKADE. Jag älskade att du vågade vara ärlig, jag ÄLSKADE att du ärligt sa minsta summan du fakturerar varje månad. Och älskade också summan (som fattig student haha) för tycker du är SÅ värd det. Så lyssna inte på idioter. Idioter kommer alltid finnas. (Intressant instickare, hade du varit man och sagt hur mycket du tjänade hade ingen höjt på ögonbrynen, folk blir bara så skitnödiga av att du är en framgångsrik kvinna) Och sluta inte vara den du är, kom då ihåg oss som går in här och inspireras varje dag. <3

  8. Oj, jag har missat allt detta..Usch vad tråkigt när vissa är tvugna att gå lite för långt.

    Du är fantastisk. I flera år har jag inspirerats av dig och jag ser fram emot att läsa din nya bok, som jag väntat! Likaså är jag taggad att lyssna på poddavsnittet, för det är alltid härligt att se en nya sida av människor. Jag kommer älska dig och det du gör, oavsett vad.

    Herregud, ibland undrar jag syftet med en dels kommentarer är. Tur att du har en fantastisk omgivning och jag hoppas att vi bloggläsare även kan bidra till ett leende och trygghet ibland.

    Oändligt många kramar till dig.

  9. Så otroligt tråkigt att människor inte kan uppföra sig i sociala medier.

    Jag lyssnade på podden igår och tyckte den var superhärlig! Kanske just för att du var ärlig och pratar som en person och inte som ett varumärke. Det kändes som att du vågade säga vad du tyckte (på ett schysst sätt) och vara dig själv och det tyckte jag var härligt att lyssna på. Det finns väl inte någon som älskar alla hela tiden och det är ju helt naturligt. Folk får sluta vara så jäkla kinkiga!

    Bra podd helt enkelt och bra blogg! Hoppas att det tråkiga gensvaret inte gör att du håller tillbaka mer i framtiden. Jag gillar den öppna versionen av dig!

  10. Tycker det är så extremt onödigt att slänga ur sig elaka kommentarer om någon, vem det än är.. Jag slutar aldrig förvånas över hur elaka människor är mot varandra på nätet och hur ofta det känns som att folk nästan missuppfattar en med flit för att kunna hacka?
    Jag blir varje dag så imponerad och inspirerad av din styrka och klokhet i alla möjliga sammanhang, och hoppas inte att du tar åt dig för mycket av små människor som vill dra ner.
    Ta istället åt dig av detta; Du äger. Du lägger så mycket tid på en fantastisk blogg, mer än folk förmodligen inser, och du sprider ut så mycket glädje och inspiration och vänlighet. Stay strong och keep doing you. Kram <3

  11. Det var jättetråkigt att läsa att folk har varit taskiga mot dig, Michaela. Jag blev väldigt chockad för jag tyckte att det var riktigt roligt att höra dig i en podcast igen! Det var roligt att lära känna dig lite mer. Jag förstår inte alls vad det är någonting som har upprört vissa människor, men jag tycker det är väldigt lågt att trycka ned dig. Även fast det är svårt, försök att släppa det här. Tänk istället vilken helt underbar människa du är! Du är stark, intelligent, vacker och verkar ha ett otroligt varmt och fint hjärta. Var riktigt stolt över dig själv! Alla i din omgivning är förmodligen jättelyckliga över att just du finns i deras liv. Försök att umgås med dem och tänk på din bok som du precis har släppt! Gud vad jag längtar tills att jag ska läsa den! Du gör en sådan stark sak när du pratar om psykisk ohälsa och alla ideal samt krav som finns i samhället. Du är en stor inspiration för mig, Michaela och jag hoppas att du vet om att du är bäst! Skickar en stor kram till dig <3

  12. michaela-vad ledsen jag blev nu av ditt inlägg. så tråkigt när det kommer så negativa reaktioner.
    jag tycker du är oerhört inspirerande och verkar vara en härlig person. podden med daniel lyssnade jag på imorse och jag skrattade högt flera gånger!
    du är cool!
    hoppas nästa vecka blir som du sa; en nystart med bra energi istället för tråkiga och obefogade kommentarer som, vare sig man vill eller inte, gör en ledsen.
    kram kram

  13. Du är så grym forni! Blir så ledsen av att läsa det du skriver. Tyckte du var så klok och ärlig i avsnittet med Daniel. Lyssna inte på alla de små människor som är avundsjuka och vill trycka ner andra. Lägg din energi på rätt saker och glöm inte bort vilken förebild du är för många av oss. Många många kramar

  14. Hej!
    Har följt dig under flera år men aldrig skrivit! Nu känner jag att jag vill det! Vilken otroligt stark kvinna du är och du ska verkligen inte behöva ta skit från andra. Jag har medvetet valt att följa dig sen er Glamourama tid och har aldrig och skulle aldrig få för mig att överhuvudtaget tro att jag har rätten att uttala mig om vad du gör eller inte gör! Som sagt jag väljer själv att följa dig och ser det som en ära att få se en liten bit av ditt liv. Helt rätt att tala om för folk att dom kan vända sig någon annanstans för att snacka elakheter! Tänk på att det är såna människor som har svårt för att glädjas för andra! Fortsätt vara den fantastiska människa du är och härligt att du har folk runt dig som älskar dig för den du är! Hälsningar en av dina ärade läsare som är glad för allt du uträttar i ditt liv. ❤

  15. Du är bäst! Gillade avsnittet grymt mycket och tyckte du inte var mer än härlig och en stor inspiration! 🙂 sluta aldrig vara dig själv, du inspirerar! Ta inget skit för det förtjänar du inte! Massa kramar

  16. helrätt!
    Men, blir lite nyfiken. Vad tyckte folk illa om i podcasten egentligen? reagerade/tänkte inte över någonting alls jag förstår liksom inte vad för kommentarer du sagt som folk skulle reagera på..? har tom lyssnat två gånge rhehe

  17. Men va! Att folk är så fruktansvärda. Jag lyssnade på podden idag under eftermiddagen och i slutet av den kom min kille hem och då praisade jag verkligen dig för honom, bara så du vet. Tycker du är SÅ duktig och vältalig och sympatisk. Heja dig! Och elak mot veeem? Fattar inte

  18. Hej Michaela! Läser bloggen jämt, lyssnar fortfarande på gamla avsnitt av din kärlekspodd varje morgon och har dina böcker på nattduksbordet men kommenterar sällan. Lyssnade på Daniels podd förut idag och tyckte den var sååå rolig. Du är briljant! Besöker bloggen just nu eftersom jag kände mig låg och brukar söka mig hit då. Tack för att du gör vad du gör trots att du ibland möter motstånd. Jag älskar allt du gör trots att jag aldrig berättar det för dig, tror fler kan ställa sig bakom det.
    Puss och kram!

  19. Hej Michaela! Jag lyssnade på tankar med och jag tyckte du var helt fantastisk! Och bara så du vet så är du en av mina absolut största förebilder!! <3<3<3 ALL KÄRLEK TILL DIG!

  20. Haters!! Arg jag blir.

    Du är så snygg! Bara strålar om dig. Skulle älska att se en liten video eller beskrivning om hur du sminkar dig 🙂

  21. Tråkigt att höra att det uppstått något kring ditt deltagande hos Redgert. Jag uppskattade podcasten supermycket, och tänkte under tiden jag lyssnade att du kändes avslappnad och dig själv. Befriande och mänskligt att våga avslöja lite mer detaljer än tidigare tycker jag, och sen tycker jag att det är synd om folk tolkar det som något negativt. Tror att det är för högt ställda krav på dig som offentlig person, vore väl orimligt om du inte hade negativa känslor gentemot någon och aldrig yttrade dem. Du sa väl inget direkt respektlöst heller, du konstaterade väl mer att det är personer du har ett mindre bra förflutet med och att det satt sina spår… Folk har givetvis rätt till sina upplevelser, men tråkigt att höra att dessa reaktioner påverkat dig och din helg. Hoppas nya veckan startar bättre, och att du känner att du har många bloggläsare som står bakom dig! Kram <3

  22. Har aldrig lämnat en kommentar på bloggen men känner att det är högtid nu! Jag har läst din blogg i 4 år och tycker du är alldeles fantastisk. Du är en stor förebild för mig och lever ett liv jag så gärna vill skapa för mig själv. Även fast jag aldrig har träffat dig vet jag att du är en fantastisk person, det lyser igenom i din blogg. Älskar din medverkan i ”Tankar med…” efter att ha lyssnat tycker jag även att du verkar stört skön!

    Puss på dig, finaste Forni

  23. Jag förstår mig inte på människor, nej troll, som känner ett behov av att kasta skit på folk som de inte känner via internet. Eller människor som kastar skit överhuvudtaget.

    Michaela, för mig är du en helt fantastiks förebild. Du insparar mig dagligen och under de senaste åren har jag märkt att jag mer och mer strävar efter att nå den harmoni jag upplever att du har. Ditt liv just nu är mitt mål om några år och i viss mån redan nu. Har inte hunnit lyssna på podden med Daniel än men har hört flera du varit med i tidigare och som du visat olika sidor i, något jag bara tyckt varit kul. Det är modigt att våga visa sina olika sidor i media så som det ser ut idag. Speciellt att visa dem ofiltrerat, vilket är något jag tycker att du gör.

    Så TACK Michaela för att du är just du och för att du står upp för dig själv. Du banar väg för oss yngre tjejer/kvinnor och inspirerar dagligen.

    Vill avslutningsvis lämna detta klipp från Niceville/The help för att jag tycker det är så himla fint, rent och äkta även fast det finns brister i det. https://www.youtube.com/watch?v=3H50llsHm3k

    Ta hand om dig!
    Kram <3

  24. Michaela <3
    Gud så tråkigt att höra! Jag tycker att du är helt fantastisk och en stor förebild på alla sätt. Jag älskar din blogg och känner att jag verkligen håller dig om ryggen som en vän (trots att vi bara träffats en gång, på Day-eventet). Fortsätt vara ditt underbara jag även om det måste vara tufft att vara en offentlig person som nättroll tycker sig ha rätt att trycka ner. Usch vad jag blir irriterad att folk kan vara så elaka och missunnsamma. Ta hand om dig, du är bäst!
    Stor kram Julia

  25. Fantastiska underbara du!
    Jag älskade just det poddavsnittet så mycket och tycker du verkar vara en grymt skön person.
    Stor kram!

  26. Det är läskigt hur elaka vissa blir bara för att de kan vara anonyma. Men jag hoppas att du inte glömmer bort att vi som gillar dig är bra många fler än de som inte gör det! Även om de som skriver elaka saker ibland är de som syns och hörs mest. Annars hade du inte varit där du är i dag, det är ett faktum. Vi är din armé!
    Önskar verkligen att du kan sova gott i natt och vaknar med ny energi i morgon. För i morgon börjar en ny vecka – lämna skiten i den förra. Såg på Instagram att Amanda Schulman ”eldar bort förra veckan” med en brasa. Bra grej tyckte jag!
    Stor kram!

  27. Du är grym! Podden var riktigt bra o gillar dig ännu mer efter den! Hoppas du känner dig piggare snart! Heja dig 🙂

  28. Usch, vad elaka folk varit mot dig. Och helt obefogat! Tycker inte att du sa något som var över gränsen på något sätt. Jag gillade podden väldigt mycket och tyckte det var kul att du och Daniel talade mera som två goda vänner! Det kändes avslappnat och äkta på något vis. <3

  29. Hej Michaela. Lyssnade precis igenom avsnittet med dig och Daniel. Tycker du ska lyfta up huvudet, sträcka på ryggen och bara inse hur bra du är! Du är klok, du visar klart och tydligt vem du är och vad du accepterar i olika relationer. Fyi, vad du tjänar är bara häftigt. Istället för att bry dig om de kommentarer som har svårt för din månadslön, tänk då istället på alla de unga kvinnor du inspirerar till att göra sina egna pengar! Jag inspirieras utav dig, främst för att du sätter ned foten av att klart och tydligt markera och visa vad som är okej eller inte. Sånt behöver jag lära mig, då jag själv kan vara lite för mesig ibland och ha för många människor runt om mig som tar energi och inte ger. Så snälla Mickis, bry dig inte om de elaka kommentarerna. Människor kommer alltid ha åsikter, tycka och tänka. Mer starka kvinnor som du behövs. Vi kvinnor måste inte alltid vara Guds barn och ängla-snälla. ” I see it, I want it, I stunt, yellow hornet. I dream it, I work hard, I grind ’til I own it. I twirl on them haters, albino alligators.” – Beyoncé Puss & kram från en 23 åring.

  30. Så otroligt barnsligt av vuxna människor att klanka ner på en annan människa när de sitter bakom en skärm… Man tycker att vi kvinnor ska stärka varandra men vissa är tydligen väldigt osäkra på sig själv och det är troligtvis de som mår sämst trots allt, om de nu måste skriva elaka kommentarer på nätet. Kramar till dig Michaela och jag ser så fram emot att läsa din bok :))))

  31. Va! Du var ju bäst i podden! Intressant hur folk vill att man ska öppna upp sig och prata från hjärtat men sen kan dom inte ta de! Skäms! Fortsätt vara du. Du inspirerar. Xo

  32. Lysande precis på podden och måste sägs att jag inte alls förstår ev. Negativa kommentarer. Tyckte du var rak och ärlig precis som du själv säger och att det var ett bra samtal! Har följt dig från början men aldrig kommenterat men måste säga att jag älskar din blogg, och som du säger så tycker jag att du har så fin relation med oss läsare 🙂 Älskar att kunna följa din resa och tycker att du är så klok och inspirerande. Bor utomlands men längtar tills jag är i Sverige nästa gång så jag kan köpa din bok! Kram och hoppas du haft en fin söndag trots känslosam helg <3

  33. Vad ledsen jag blir när jag läser detta! Jag vet inte riktigt vad jag vill skriva utan tänkte mest sprida kärlek för det är du värd! <3

  34. Fina fina Michaela! Så tråkigt att läsa detta, inte minst om podden som jag tyckte var så härlig, öppen och ärlig! Det är alltid lika tråkigt när det finns människor som aldrig kan vara glada för någon annans skull, oavsett om det gäller en ny (fantastisk!) bok, en hög inkomst eller ett fint socialt nätverk med nära och kära… Glöm dem, you rock girl!!! Var stolt över din lön, du förtjänar den! Njut av framgången med nya boken, det är du värd! Ta hand om alla dina fina vänner och familj, det är så fint att få ta del av den kärlek du sprider såhär på en dators avstånd, sluta aldrig med det! Sist men inte minst, glöm aldrig att du är en inspirationskälla för många, mig själv inräknat. Önskar att alla (inte minst jag själv) vågade vara så öppna, ärliga och stolta över oss själva som du är, det om något är imponerande! Tror världen hade varit en lite bättre plats om fler hade anammat det:) Massor med kramar

  35. Så himla tråkigt med negativa kommentarer. Jag blir så himla irriterad av dem. Den senaste månaden har jag fått kommentarer om att jag är egoist, en diva och antydanden om att min sambo skulle vara otrogen mot mig. Då har jag en väldigt mycket mindre blogg än vad du har så jag kan bara tänka mig hur mycket elaka kommentarer du måste fått genom åren. Så sjukt vidrigt av människor. Bra att du modererar kommentarsfältet, ingen har rätt att kränka dig eller någon annan på nätet. Din blogg är förövrigt väldigt mysig och rolig och du verkar vara en supergullig tjej. Kram

  36. Att folk orkar lägga kassa kommentarer. Du verkar vara en ärlig och härlig tjej liksom. Och dessutom släppt en till bok ”hallå?!”. Äh, folk är bara jealous. You go girl! 💕

  37. Jag tyckte att avsnittet med dig i tankar med var helt fantastiskt och kändes äkta! Förstår verkligen inte vad folk vart upprörda över. Alla vet väl att bloggare tjänar mycket pengar eller? Tycker bara det är väldigt spännande och intressant hur Daniel lyckas få sina gäster att tala mer än vad de gör i andra forum. Tyckte avsnittet var väldigt härligt och att er kompisrelation lyste igenom lurarna till oss lyssnare! Go dig Michaela och go Daniel!

    1. Nej, inte alls. Vi båda vet att vi inte är vänner och det finns inget otalt men det är heller ingenting som vi behöver sticka under stolen med. Sedan när jag säger att hennes sambo har pengar – jag säger ju precis samma sak om min egen sambo i samma avsnitt. Tycker inte det finns någon skam i att ha en sambo eller förälder som har det gott ställt och gjorde ingen som helst hänviselse till att hon skulle vara en golddigger eftersom jag vet att hon inte är det. Om andra sedan uppfattar det så, så får det stå för dem.

      1. Du kanske skall försöka tänka på vad du säger i fortsättningen… sluta lipa på bloggen när du själv gjorde bort dig.

        1. Hej Livia, som har oskön attityd och kommenterat oskönt senaste dagarna i bloggen.

          Varför är du så arg på mig, vadan detta agg? Jag har inte gjort bort mig, men jag måste säga att dina anonyma kommentarer i bloggen börjar liknas vid att göra bort sig. Om du är så tuff och modig – mejla mig på michaela@forni.se så kan vi boka upp en liten dejt där du kan få kasta din skit i ansiktet på mig. Och om du inte vågar det kanske du ska ta och chilla ner. Det är uppenbart att ditt hat mot mig är stort och jag undrar varför du känner att du måste uttrycka det till mig i kommentarer med uppenbara attitydsproblem? Dessutom anonymt på nätet. Stå för din skit eller håll den för dig själv. Du har all rätt att tycka att jag betett mig illa, även om jag inte håller med dig, men jag är åtminstone inte ett elakt nättroll som du just nu beter dig som.

          Kram!

          1. Nättroll? Inte det minsta.

            Har kommenterat din blogg 3 ggr, endast för att jag tycker att du betett dig väldigt oskönt. Man säger inte som du gjorde.

            Nu har jag lämnat tillbaka boken. Det känns bra!

            Ciao

  38. Du måste veta att det var en liten grupp ynkliga människor som uttryckte sig så taskigt. Vi är många fler som stöttar dig!!! Du är en stor inspirationskälla! När jag läser dina texter blir jag så peppad till att skriva själv. Längtar efter att läsa din nya bok. Massa kärlek!!!

  39. Du är så grym som visar vart skåpet ska stå! Heja dig för att du vägrar ta skit och står på dig, all kärlek!❤️

  40. Åh, detta gör mig ledsen. Även om någon tycker du sa fel eller var taskig i poden så ger inte det dom rätten att vara lika taskig tillbaka. Förstår det inte, om de tycker att du gjorde fel gör ju dom lika mycket fel som är taskig mot dig.. Jag tycker det är bra att du skriver hur du känner och väljer att granska kommentarerna, hoppas det gör att många tänker att det inte lönar sig då..
    Hoppas verkligen veckan som kommer blir lättare för dig, att du kan samla lite ny energi och må bra. Ta hand om dig. Stor kram <3

  41. Förstår dig helt och även om jag kan tycka att det var onödigt att dra upp gammalt groll i den där podden (vilket inte var på ditt initiativ) förändrar det absolut inte min syn på dig dom person. Tycker på riktigt att du mognat så mkt sedan vi såg dig i Glamourama och att du verkar vara ödmjuk, smart och ha ett gott hjärta. Tror många drar slutsatser lite för snabbt och hellre dömmer än tänker längre än näsan räcker.

    Och jag hade också blivit såååå jäkla ledsen om jag läst en massa skit om mig. Finns ju vissa sidor där de faktiskt borde rensa kommentarsfältet när det blir rena personpåhopp på andra människor.

    Ta hand om dig!

  42. Alltså jag tyckte du va så jävla skön?? Skrattade högt flera gånget. Förstår inte alls folk som tyckte att du var elak, tyckte snarare tvärt om att du var väldigt tydlig med att du inte ville snacka skit om folk. SÅ kul att få se en annan sida av dig, det gjorde dig bara ännu mer intressant. Längtar efter att få läsa boken <3

  43. <3 <3 <3

    Jag gillade podden. Den kändes ärlig. Men ännu mer gillar jag att du står upp för dig själv och dina nära.

  44. Helt obefogad kritik…känns som Anna enbart spinner vidare på detta för att få trafik till sin blogg. Det är ju inte längesen hon drog upp nån gammal dammig historia om Blondinbella, allt för lite publicitet.. Hon saknar nog rampljuset lite 😉 Det du sa i podden var verkligen inget konstigt, herregud, man kan väl inte älska alla eller, inget konstigt med det. Kram till dej

  45. Usch, vad jag blir ledsen som bloggläsare att se detta. Jag tyckte att du var fantastisk i podden, riktig girlpower.

  46. Usch vad hemskt! Hänger inte med vad som hänt på sistone som gör att du är hemsk osv? Du verkar ju vara den trevligaste och mest sympatiska människan på jorden.

  47. Hej Michaela! Jag har läst din blogg i många år och tycker så himla mycket om den! Jag läser inte så ofta utan brukar spara inläggen till en kväll när jag är ensam hemma eller annars behöver lite extra pepp. Då kryper jag upp i soffan med en stor kopp te eller ett glas vin och läser ikapp alla inlägg som jag missat. Det är bättre än vilket lyxigt magasin som helst. Nu fick jag precis hem din nya bok och den ska jag spara till dess att min kille åker iväg på nästa jobbresa. Då behöver jag någonting som lyser upp kvällarna! All pepp till dig <3

  48. Jag tycker du borde be Anna Hibbs om ursäkt för det du sa om henne! Det var eTT väldigt elakt och onödigt inlägg. Speciellt som hon aldrig har sagt ett ont ord om dig. Hon gillade dig !

  49. Men va 17! Va e d för elak människor!? Jag tyckte du var fantastisk i podden. Så himla ärlig och skön. Kändes liksom lite tufft och riktigt på nåt vis. Man hörde på ditt skratt att du ibland kände att d blev för ”hårda” frågor men du snirklade dig runt de som var för mkt och svarade galant tycker jag. Mer sånt!! 🙂 Du är en bra tjej och alla som skriver dumheter är bara avis.

  50. Fina Michaela, förstår att det är svårt, men ta inte åt dig av all skit. Det är avundsjuka och rena elakheter. Jag tyckte avsnittet var jättebra, du är öppen och ärlig och för det ska du ha en stor eloge. Du är grym på alla sätt! ❤️

  51. You already censored my comment about a product you got paid to write about and you have never answered any of the questions I have asked in your comment section. Have asked at least 5 questions the last year, and you have never answered. Getting tired of this blog, you never post ”dagens outfit” anymore and I have read your blog since 2004. Think it is time to say good bye.

    1. Hej Hanna! Jag svarar på svenska eftersom dina tidigare kommentarer varit på svenska 🙂

      Ang. kommentaren som censurerades i ett sponsrat samarbete så var det kundens önskan och kundens önskan är alltid min lag. Precis som jag inte behöver ta skit i bloggen behöver inte en kund det heller. Konstruktiv kritik behålls men ang. skinrollern (som jag antar var den du skrivit negativt om, eftersom du kommenterat lite om den i flera inlägg, men jag kan ha fel!) så var det en hel del nättroll kring den produkten som ville förstöra för varumärket och därför censurerade jag alla kommentarer som kom in om den eftersom jag inte kunde veta vem det var som ville förstöra för personerna bakom företaget, eller bara ge kritik som konsument. Knivigt läge och jag antog att jag gjorde det rätta.

      Ang. att jag inte har svarat på dina frågor så är det för att jag ansett att jag svarat på vissa av dem i blogginlägg (t.ex. vad jag tycker om skinrollern – jag har ju gjort flera inlägg om hur mycket jag tycker om den!). Sedan har du frågat om mina bh:ar och det kändes väl bara lite märkligt att svara på, även om jag antar såhär i efterhand att jag hade kunnat bjuda på det. Sedan var det en kommentar om vilken storlek jag har och det brukar jag inte vilja skriva ut för att jag inte vill storlekshetsa eller idealhetsa i bloggen (typ ”titta på mig hur smal jag är som har strl 34 i mina kläder!!!).

      MEN du har skrivit ett par andra frågor som jag inte har hunnit svara på och för det ber jag om ursäkt. Jag försöker svara på så många frågor som möjligt men det är svårt och ibland missar jag dem.

      Hoppas du får en fin måndag.
      Kram!

  52. Michaela! Jag älskade att lyssna på podden med Daniel. Det är inte ofta man får höra en så ärlig podd och jag tycker det är ganska förlösande på något sätt? Plus att jag bara ser upp till dig ännu mer efter att ha lyssnat på den. Jag tycker du lyckas så bra med att vara ödmjuk utan att bli mesig, tuff utan att bli arrogant. Och det är modigt att vara ärlig. Kan inte för mitt liv förstå hur människor kan bli så irriterade att de måste gå på dig så hårt. Väldigt synd!
    Ville i alla fall säga att jag hejar på dig, fortsätt göra vad du gör. Kram!

  53. Hej Michaela, kan inte du göra ett inlägg där du tipsar lite jackor/skor inför hösten. Jag tycker ofta att det är lätt att följa trender men i år känner jag mig lite vilsen och då vore det ljuvligt med lite tips från coachen 🙂

    1. Hej tjejen!

      Jag lägger till det på listan över kommande blogginlägg! Måste erkänna att jag också känner mig lite lost inför hösten…

      Puss!

  54. Godmorgon! Usch vad tråkigt med massa negativitet. Jag har inte hört podden, men herregud, strunt samma vad du sa. Det är viktigt att det finns utrymme att vara alla möjliga saker. Men folk tycker ofta om att bestämma sig för hur människor är och så blir dem besvikna när de visar sidor som tyder på nåt annat. Men det är ju underbart att dem flesta människor är så mångfacetterade. Att vi är snälla, mjuka och omtänksamma. Men ibland kanske också raka, ärliga och lite hårda. Åh det är underbart. Ofta när jag ser sidor hos mina kompisar som inte sett förut så blir jag såå glad, just för att det är så spännande att dem kan vara så mycket olika saker på samma gång. Och samma sak med dig Michaela! Du ska inte behöva begränsa dig till de egenskaper som ett gäng bloggläsare har gett dig! Var allt som är du! Och om man råkar säga nåt som blir fel eller lite väl hårt så är det också okej, det händer alla! Massa kärlek till dig och allt du är. Och förresten så är jag sååå sugen på att börja läsa din bok!!

  55. Jag tyckte podden med Daniel och dig var underbar! Din ärlighet är uppfriskande och så skönt med en kvinna som vågar stå för och vara stolt över sin framgång! Det ska du vara. Du inspirerar mig. <3

    Kram!

  56. Men!! Michaela! Du är ju bäst. Absolut bäst.
    Jag mailade dig för ett par år sedan när allt kändes deppigt och du svarade med så peppiga saker som gav mig energi i novembermörkret.
    Att du skulle vara dryg, falsk, illa omtyckt eller elak? Låter befängt i mina öron. Du är omtyckt, av mig. Och av många många fler som dagligen kikar in för att känna sig inspirerade, glada och sedda.
    Tycker om dig och efter jobbet i eftermiddag ska jag promenera till närmaste bokhandel för att handla din bok. 😃
    Många måndagskramar!!

  57. Jag har ganska nyligen börjat läsa din blogg och jag älskar det du skriver! Beställde hem din nya bok häromdagen och ser fram emot att läsa den. Har själv väldigt mycket problem med ångest varje dag och är tacksam över att du skriver om just det offentligt! Du är dessutom fantastiskt söt och klär dig hur fint som helst! Tack för att du bjussar på dig själv & hjälper andra. Ha en fin dag 🙂

  58. Podden med Daniel var grym! Satt och skrattade så mycket du är rolig, bjuder på dig själv och säger så mycket bra och klocka saker! Ha en grym vecka ❤️

  59. Åh va tröttsamt med folk som sitter bakom en skärm och är elaka, har vi fortfarande inte kommit längre än så?

    Jag älskade iaf avsnittet med dig hos Daniel, ärliga svar och kloka ord! Blev väldigt imponerad över hur du hanterade frågan kring Cimon, om fler hade resonerat som dig (kring karma) så hade nog världen blivit en bättre plats.

    Nu ska jag ta en pw och lyssna på andra poddar där du är gäst för du inspirerar mig till att bli en bättre människa, både gentemot mig själv och andra 🙂

    <3

  60. Kära du! Brukar aldrig kommentera i bloggar, men blev tvungen nu när jag läste detta inlägg. Jag har varit en trogen följare av dig i flera år och tycker att du är alldeles fantastisk, jag till och med citrar dig i vardagen för att du säger/skriver så kloka saker. Framför allt upplever jag dig som väldigt ärlig och rak på sak. Avsnittet med dig i ”Tankar med…” tyckte jag om väldigt mycket och jag unnar dig all framgång i livet. Unnar dig också att skryta lite, det får man om man jobbat och fortfarande jobbar hårt för att ta sig framåt, mot toppen.

    Jag läste en artikel i Times om nättroll och det finns nog inget värre än att vissa människor anser sig ha rätt att skriva fruktansvärda saker till personer och gömma sig bakom en datorskärm. Jag blir så upprörd och tappar nästan tron på mänskligheten, Internet ger upphov till så mycket negativt. Fast, det finns alltid två sidor av ett och samma mynt och bland det så mycket negativa på Internet finns även godhet, positivitet, glädje och din blogg!

    Tack för att du inspirerar mig till att våga vara mig själv, visa mina känslor, säga vad jag tycker och bli en lite bättre människa. Jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig, även fast det är svårt.

    Massor massor massor med kramar!

    P.S. Tack för att du i podcastavsnittet sa Damons namn med rätt uttal. Jag och min syster har diskuterat fram och tillbaka hur man ska uttala det… Och jag hade rätt! 🙂

  61. What, jag älskade den podcasten!! Tycker det va mycket intressant att lyssna när det är så öppet, ärligt och personligt – mer sånt! 🙂 och du vet redan det säker men alla som är negativa är ju uppenbarligen bara avundsjuka? Basic psykologi. Nä skit i dom,, du är grym!!!

  62. Du verkar ju vara jordens finaste människa, och varför kasta skit på en sådan. På någon.
    Nej usch. Ta inte åt dig något du fina Forni!
    Brukar aldrig kommentera, men detta gjorde ont i mig. Och med tanke på att du och ”Om att älska” räddade mig och mitt hjärta för två år sedan, så hoppas jag att min första kommentar på en blogg ever(!!) kan rädda dig litegrann också ♡

  63. Jag tycker podden tankar med.. Var HUR bra som helst! Jag älskar den ärliga och så härliga Michaela man fick höra där! Har läst din blogg under många år och tycker den blir varmare och mer genuin för varje dag som går. Hands up för dig! Tusen kramar, du förtjänar bättre än alla onödiga kommentarer. Du är grym!

  64. Men alltså,jag blir på riktigt FÖRBANNAD och trött på fegisar som tror dom har någon rätt att skriva så,dom hade ju aldrig vågat säga så om ni möttes. Svenska avundsjukan i ett nötskal.
    Jag tycker Du är grym på allt du tar dig för,samt podden var underbar,hade velat höra mera:)
    Nya boken har jag redan läst 2ggr. Puss och fortsätta Rocka!♥️

  65. Ta ingen skit! Du är helt jäkla fantastisk!! <3 det är ett sånt stort privilegium att få läsa om dina dagar, dina tankar och dina framgångar/motgångar! DU piggar alltid upp min dag!

  66. Fattar inte vad folk snackar om (inte läst någon kommentar men läste ditt inlägg om detta)…du var ju hur grym som helst i intervjun, ärlig och ödmjuk och bjöd på dig själv. Folk har så mycket osäkerhet och avundsjuka inom sig. Tänk på detta nästa gång du får skit Michaela, Kaj Pollack skriver såhär i sina böcker (och det är sååå rätt): ”Människors tankar, känslor och beteende är enbart en reflektion av dem själva”. Glöm inte det! Alla negativa kommentarer beror på något inom dom, inte på det du säger i podcasten. Din reaktion däremot visar på att du bryr dig, att du inte vill göra någon upprörd och att du är mänsklig.

  67. Men oj, jag lyssnade på ditt avsnitt men förstår verkligen inte vad folk tyckte va drygt med det? Jag tycker du verkar hur skön som helst och angående din inkomst, folk fattar inte hur mycket jobb det är bakom allt du gör, det kommer dom aldrig göra så ta inte åt dig. Du är värd allt som du får. Jag tycker du är grym så fortsätt bara som du gör 🙂
    Förstår hur mycket du saknar D! Är utan min pojkvän jämt och det suger, hehe. Snart får ni ses igen 🙂

    Kände att jag bara va tvungen att kommentera eftersom jag lyssnat på podden och tycker verkligen att du var super i den. Väldigt ärlig och rak, sånt gillas! 🙂 kram!!

  68. JAG BLIR SÅ OTROLIGT FÖRBANNAD och ledsen när jag läser detta Michaela. Fan att du ska behöva ta sån skit. Jag har följt dig i nästan tio år nu och har alltid gillat just det faktum att du verkar vara 100% ärlig och att du har skinn på näsan. Blev överlycklig när jag kikade in på Tankar med och såg att det nya avsnittet var med dig.
    Att folk påstår att du är oförskämd eller whatever pga din inkomst är ren bullshit. Du har jobbat hårt som fan sedan en väldigt ung ålder. Jag är själv 24 och pluggar just nu så lever väl ganska fattigt pga det men när jag hör stories som din blir jag bara inspirerad att hamna där du är om några år. De som klagar är verkligen bara avundsjuka, så enkelt är det.
    Tycker dessutom att det var grymt av dig att säga vad du tyckte om C. Är man en fuckboy förtjänar folk att veta det, hehe.
    Lots of love till dig alltså. Du är grym xxx

  69. Om du ska blockera negativa kommentarer här om div själv så ser det ju knappast bättre ut när du godkänner skitsnack om Anna här, haha. Vad läskigt det måste vara för er som är ”kända” och får massa kärleksfulla kommentarer till och med när ni gjort fel eller varit elaka… Inte så konstigt att ni har en skev verklighetsuppfattning. Plötsligt var man inte så avis på ert liv längre!

    1. Jag har inte gjort något fel – eller varit elak. Tycker jag. Och det står jag ju fast vid. Och precis som jag skriver i det här inlägget så får ni gärna skriva elaka saker om mig någon annan stans (exempelvis på hennes blogg 🙂 men inte här.

  70. Hej fina du! Ville bara säga att du är en så inspererande människa å förebild! Älskade podden å älskar dig 🙂

  71. Fina Michaela!
    Fruktansvärt tragiskt att människor inte kan glädjas åt andras framgång. Jag Jag tyckte att det var ett otroligt bra poddavsnitt som var rakt och ärligt. Jag förstår att det är svårt att inte låta elaka kommentarer komma under skinnet på dig, vilket gör mig otroligt ledsen. Du är en fantastisk person och det är vi så många som är eniga om. Glöm aldrig bort det. Stor kram!!

  72. Ville bara säga att du är min största inspirationskälla! Det jag ser framemot mest på kvällarna är att få krypa ner i sängen och läsa din blogg, men dina roliga, genomtänkta och ärliga inlägg. Du är en otroligt vacker kvinna med så mycket power och utstrålning. Du får allt att låta så klokt, och du står verkligen med fötterna på jorden och står för det du tycker, sånt beundrar jag!

  73. Det har väl varit några fåtal dryga/elaka kommentarer i den här bloggen bara?! Inte ok förvisso men kan tycka det blir uppförstorat då det ju nästan bara varit otroligt fin respons o bra kommentarer, det blir lite skevt och uppförstorat tycker jag när så mkt fokus läggs på de FÅ som skrivit dåligt.

    1. Hej Maria,

      Jag har tagit bort väldigt många kommentarer, som jag skrev 🙂 Och precis som jag skriver i inlägget så är jag väldigt glad för de otroligt många fina och peppiga kommentarer som har kommit in.

      Kram!

  74. Hej Fina du!
    Sitter på jobbet o läste hur attackerad du blivit i helgen på grund av podden. Vill bara att du ska veta hur inspirerande du är – hur vackert det är att du med dina böcker, ditt bloggande och instagrammande är så vulnerable. Du är så fin på både in och utsidan och den styrka du besitter är en gåva för oss andra att se. Inte för att du inte är sårbar, inte inte gråter, inte inte har dåliga dagar utan för att du JUST gör och har dom sakerna och VISAR oss andra det och låter oss förstå att vara mänsklig är vackert, starkt och givande. Inga toppar utan dalar? Låt inte någon trycka mer dig som inte ens känner dig eller som uppenbarligen inge ens fäljt dig o känner dig genom bloggen – cause if they did skulle det inte komma negativitet ifrån dem. Du lever ett fantastiskt liv och har jobbat hårt för att kunna göra det – ngt vi alla kan försöka gör själva med med våra egna förutsättningar. För dom ÄR olika för alla. Orättvist eller inte så är ingen annans liv eller val ditt ”fel”. Glöm inte hur grym du är. Och tack för att du visar att mänsklig är vackert. Alltid sagt det och trott på det men du har min back i det och damn vad skönt det är!

  75. Vad tråkigt att folk har skrivit elaka kommentarer efter din medverkan i podcasten. Du var så klok! Det är så inspirerande att du är rolig, givmild och professionell, men samtidigt rak och ärlig. Du är en stark och en svag människa och det är det som gör dig så fin!

  76. Jag älskade det poddavsnittet! Rakt, ärligt, varmt och ödmjukt. Du inspirerar! Låt inte bittra människor ta din energi. Heja dig och fortsätt precis som du gör o vill. Du äger helt enkelt.

    KRAMAR

  77. Tänkte inte ens tanken om att du uttryckte dig fel när jag lyssnade på podden, tvärtom. Klart att det finns människor som man inte kommer överens med, och det skall man kunna vara ärlig om, vilket du var – ganska uppfriskande i jämförelse med många som bygger fasader och framställer sig själva och andra i ett ljus som inte alltid speglar verkligheten. Och du, var STOLT över din framgång och din inkomst, du jobbar hårt för det och är värd varenda krona! Att man inte kan unna andra utan att klanka ner, det begriper jag inte. Du är unik i blogg/media världen judt för att du vågar visa även det som inte är ”picture perfect” (sen har du ju såklart ett liv som inte visas i bloggen, men det är så som det ska vara). Grattis till bokreleasen, fira ordentligt med nära och kära – kram!!

  78. Jag älskade hur ärlig och rak du var i podden. Lyssnade klart på den imorse och tänkte bara på att jag tyckte om dig ännu mer efter den! Eloge till dig kloka människa <3

  79. Brukar tycka folk är så dryga när dem säger ”du är bara avundsjuk” så fort man kritiserar någon eller något men i det här fallet verkar det tyvärr inte bättre än så. Man måste kunna lära sig att vara avundsjuk på ett sätt då man inte blir hatisk eller missunnsam. Jag är väldigt avundsjuk på många sidor hos dig, ditt driv, leende, fina slanka kropp och din talang för att skriva. Men det betyder inte att jag inte tycker att du är värd allt det, det är du, även om jag gärna själv skulle vilja ha många egenskaper du har. Tycker väldigt synd om dessa tjejer som mår så dåligt i sig själva att dem inte tål att se dig lyckas.

  80. Helt ärligt, jag blir fan ledsen över hur folk beter sig. Jag tycker att du är grym och läst din blogg i många år. Jag har aldrig skrivit någon kommentar till dig men kände att nu var det dags. Du är fruktansvärt bra och verkar så sjukt snäll. Ha det bra och fortsätt vara grym. Kram

  81. Tycker att det är så otroligt tråkigt att vissa ska se ner på de som tjänar bra. Själv blev jag mest jäkligt peppad av att lyssna på podden och funderade på hur jag själv ska kunna öka mina inkomster. Tycker det är grymt bra av dig att kunna fakturera över 100.000 per månad. Heja framgångsrika tjejer!

  82. Michaela! Du är en så himla stark och bra inspiration för så många tjejer (och killar) där ute! Jag avundar dig för att du kan prata så öppet och ärligt om saker som i mångas ögon är tabubelagt. Du gör mina och många andras dagar lättare och härligare genom ditt sätt att vara och låta oss ta del av det. Låt ingen trampa på dig. DU ÄR BÄST!
    Håller just nu på och läser din nya bok. TACK för den och för att du delar med dig. Bra jobbat!

  83. Har också känt mig känslig och nere senaste dagarna, det kommer och går. Men piggas upp av att läsa din blogg! Ska beställa din bok ikväll, tror att den passar in bra på mig. Stor KRAM till dig Michaela för allt du gör <3

  84. Jag har precis lyssnat klart på podden med Redgert och med denna info i huvudet kan jag för mitt liv ändå inte begripa vad du sa som uppfattades elakt eller provokativt av andra haha? Tyckte det var ett superbra avsnitt och du var extremt proffsig i bemötandet av Daniel som ju kan ställa lite kniviga frågor som du sa! Heja dig! <3

  85. Hej Forni!
    Tycker du gör helt rätt! Bra beslut och på tiden! Du verkar ha en sund syn på det hela. ”Ni får gärna tycka vad ni vill om mig och skriv det om ni vill, men inte i mitt forum!”. vet du vad, så jag gör själv på min facebook om jag t.ex. delar en politisk tidningsartikel och någon bekant har kommenterat något som jag har tyckt varit till exempel rasistiskt. Då har jag tagit mig friheten att radera den kommentaren med svaret ”skriv du vad du vill, men på min profil bestämmer jag att det ska vara en trevlig ton”. Tycker det är helt rätt att du gör det samma.
    Och faktum är att JAG som LÄSARE uppskattar att kommentarer måste bli godkända. Jag vill gå in och läsa en härlig blogg med ett peppande community med glada tjejer som hjälper varandra i kommentarsfältet. Det är så VI TILLSAMMANS ska ha det på forni.se 🙂 Kör på Michaela och lita på ditt sunda förnuft.
    Ha en härlig vecka och lång-weekend 🙂 Kramar!

  86. Hej Michaela! Fy för folk som ska vara elaka, hur kan de inte ha något bättre för sig är frågan.

    I alla fall, det jag ville var bara att sjuka lite pepp! Du är min största förebild och jag hoppas verkligen att jag blir en sån fin och härlig person när jag blir större som du verkar vara. Kram på dig!!

  87. Michaela! <3 Du uppfattades inte som bitchig överhuvudtaget, blev förvånad när jag läste att folk kritiserade dig. Du var ärlig och rak, precis som jag alltid uppfattat dig. Tycker du är lika dreamy som alltid och jag stöttar dig fullt ut. Du är bäst!

    (och jag älskade din bok, längtar tills du har en större signering <3)

  88. Om det inte vore för att du tvingas stå ut med massa negativa kommentarer från folk hade jag bara tyckt att detta ståhej är skrattretande. Folk kommer alltid bli griniga på människor som tjänar bättre och inte tycker att det är något skamligt att prata om det (kritiken mot dig ang detta blir enligt mig extra skev när du genuint beskriver hur familj är det absolut viktigaste för dig, människor alltså…). Anser inte heller att det är smutskastning att konstatera att man inte tycker om en person när detta dessutom verkar vara ömsesidigt. Du var ju bara ärlig? Hoppas verkligen att du kan skaka av dig detta så fort som möjligt. Du förtjänar inte fega påhopp som sker från tryggheten bakom en skärm. Tack för en fantastisk blogg där din fina personlighet lyser igenom på ett lika fantastiskt sätt. Kram <3

  89. Tycker det är helt sjukt hur det läggs fokus på dessa saker. Som om folk typ transkriberat podden och sedan med förstoringsglas analyserat varenda liten formulering och ord som förekom. JAG TYCKTE DU VAR GRYM! Det var intressant att lyssna på, och just precis som många andra skriver här; ärligt, varmt.
    Som sagt, fy vad trött jag blir på hur vi tjejer beter oss många gånger. Kalla det avundsjuka, näsvishet, eller bara rent ut sagt skitsnack. Det är så tröttsamt. Kan vi snälla lära oss att hålla varandra om ryggen istället?

    Kram finafina Forni

  90. Har följt dig till och från sedan du bloggade på Stureplan och brukar sällan kommentera men nu känner jag att jag måste. Tänk vad olika man kan se på saker, min bild av dig blev bara positivt förstärkt efter din medverkan i ”Tankar med…” Tyckte att du var superhärlig, bjöd på dig själv och ditt liv utan att snacka skit.

    Tråkigt att folk tagit sig friheten att vara elaka mot dig, men som du själv sa, karma. Det kommer slå tillbaka på dem. Kram, hoppas att du får en härlig tisdag!

  91. Tyckte du var fantastisk i podden med Daniel! Tycker du verkar vara fantastisk alla dagar faktiskt!
    Blir så himla ledsen över att folk känner att de kan skriva skit om en annan människa, utan konsekvenstänk. Människor kan verkligen bli helt känslokalla när de sitter i skydd av en skärm, ta inte åt dig av skit folk skriver!

    Jag tycker du är asball, härlig och en massa andra synonymer till dessa ord!!
    Ha en superfin vecka i NY!!

  92. Okej. Jag har precis lyssnat klart på podden och jag fattar ingenting. Den var ju helt underbar! Den var öppen, ärlig & härlig. Jag har lyssnat på många (om inte alla) avsnitt av din och Dashas podd tidigare och jag tycker det var så roligt att höra dig i en podd igen.

    Jag förstår inte vad det fanns att klaga på överhuvudtaget. Jag har inte läst kommentarerna du skrivit om och jag har ingen lust att göra det heller för jag kommer ändå inte hålla med om något av det och bara bli förbannad. Du har inte sagt något fel och du ska absolut inte ta åt dig (vet att du nämnde att du ville ha feedback men här behövs det verkligen inte att du ska ta åt dig av något ”negativt”)

    Förstår att det är förjävligt men jag hoppas att du från och med nu bara fokuserar på de bra kommentarerna istället och kommer att fortsätta vara exakt som du var i podden. Stor kram till dig!

  93. Jag lyssnade på podden och förstår ingenting, tycker inte du var elak eller skrytsam huvudtaget utan sa bara det du tyckte på ett moget sätt! Förstod ingenting när jag läste detta inlägg om att du fått hat.. Tyckte podden var jätte bra och underhållande 🙂 Skit i vad människor säger, du har inte gjort fel huvudtaget

  94. Att vara elak är så fruktansvärt ute! Idag ska man istället satsa på att leva ett balanserat och hälsosamt liv! Låta sig inspireras av andra människor och inspirera de vi kan! Avundsjuka är inte heller med på innelistan så du som vill vara ”inne” kan börja med att vara snäll och unna andra människor framgång! Hälsningar från en ung ”tant” som bor på Gran Canaria, Jobbar som inredare, bloggar, målar tavlor och lever ett liv som en del stör sig på! Men när man får några år på nacken så blir man lite mer härdad! Konstruktiv kritik kan man lyssna på men eleka tungor ska man behandla som ingenting! För det är just vad det är, ingenting! Ha en fin dag och fortsätt som du gör! Kram

  95. Jag hoppas att vår konstiga kärlek (?) till dig övervinner dessa jävla nätdårar!!! Du är fantastiskt i mina ögon och öron.

  96. Jag har läst din blogg till och från sen du började blogga, alltså sjukt jävla lång tid. Men kanske eftersom jag inte läst den så regelbundet så har jag inte heller fått en jätteklar uppfattning om dig. När Jag lyssnade på Daniels podcast med dig var min första tanke att du var så sympatisk ärlig och rak. Jag blev mycket förvånad nu av att läsa att vissa upplevt den på något annat sätt :/.
    HEJA DIG <3 !!!

  97. Jag tycker verkligen att du höll tillbaka- inte tog i för mycket. Men vi alla är olika.

    Jag vill bara säga att jag verkligen uppskattdr avsnittet och att Du är en otroligt stor förebild på alla sätt Michaela.
    All kärlek till dig ❤️

  98. Blev SÅ förvånad när jag läste detta. Ursäkta men VAD är det för missunnsamma inskränkta människor som tog illa vid sig av det som sas i den podcasten? Hade en kille uttalat sig på exakt samma sätt hade den här kritiken ALDRIG uppkommit. Blir upprörd. Låt Michaela vara den boss hon är och om det gör er ledsna är mitt råd; gråt ut på kammaren.

  99. Du är så jävla bra. En inspiration till så många!! Blir alltid inspirerad motiverad och glad när jag tittar in här!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi