The Review

I samarbete med NIVEA

Nicole Falciani Michaela Forni Margaux Dietz Linn Herbetsson

Michaela Forni Fashion Week inspelning

Michaela Forni Kappa Mocka Oui

Michaela Forni intervju Jackie

Joanna Fingal Michaela Forni  Sara Biderman

Michaela Forni Hannah Widell Amanda Schulman

Michaela Forni Niklas Berglind

Det har minst sagt varit fullt ös på modeveckan med allt ifrån att intervjua designers, gå på alla modevisningarna, prata med stylister, hänga backstage och vara programledare för webb-tv. Allt har verkligen varit galet roligt. Med mig på modeveckan har jag haft NIVEA Invisible for Black and White som jag har testat under veckan (läs första inlägget här!)

NIVEA Invisible Black and White verkar i 48 timmar och lämnar inga ränder på vita eller svarta kläder. Perfekt för mig som gärna går klädd i just svart men blir galen på fläckarna!

Och resultatet? Ja ni ser ju – rena och fina svarta outfits utan otrevliga deo-ränder. Jag är positivt överraskad över hur deodoranten löser fläck-problemet och den kommer garanterat få hänga med på kommande modeveckor!

Michaela Forni Nivea

Tre stycken life savers under modeveckan: stora solglasögon från Celine, tuggummin och deodorant NIVEA Invisible for Black & White

  1. Jag förstår liksom inte grejen med det där, jag använder Niveas vanliga deo och har aldrig upplevt att den lämnar fläckar på mina kläder (oavsett färg). Men det kanske bara är jag som haft tur 🙂

    1. Det är samma deo i! Det är bara att de kan ta 3 kr mer betalt om de kallar den för anti-fläckar typ. Supersmart! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi