OPENING BREAKFAST & INTERVIEW W ROLAND HJORT

Här kommer två av klippen som jag har spelat in för modeveckan i samarbete med Mall of Scandinavia! Vi kikar på vad jag har gjort dessa dagar:

Här är en minut från modeveckans opening breakfast där jag intervjuar Elin från Stylein, stylisten Robert Rydberg och mitt hjärta Josefin Dahlberg!

Och här intervjuar jag Roland Hjort som är grundare av Whyred! Det var så roligt att intervjua honom och få se hur de har det i deras lokaler dagarna innan deras visning. Så fint att han var så nervös också, det är inte ofta som modemänniskor erkänner sig nervösa och jag tyckte det var ödmjukt av honom att göra det.

Imorgon kommer fler klipp så håll utkik!

  1. du är fantastisk!! allt med dig är ALLTID wow! skitsnygg, avslappnad. hela paketet! du utstrålar verkligen ödmjukhet och självsäkerhet!

  2. Fråga till Frågor med Forni:
    Kollar du på Youtube-videos? Alltså från Youtubers, vloggar och liknande.

  3. Super bra! Kul att se 🙂 Tyvärr vill den örsta videon inte ladda för mig 🙁 Men det är nog mitt internet här hemma.. Får försöka igen lite senare!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi