Redo för modeveckan

I samarbete med NIVEA

michaela forni nivea 1

michaela forni nivea 2

michaela forni nivea 3

Imorgon börjar Fashion Week här i Stockholm! SS-17 ska visas och som vanligt väntar en av årets roligaste veckor. Modeveckan är alltid en favorit hos mig.

I år ska jag ju vara programledare för modeveckans webb-tv dessutom! Fantastiskt roligt men det är några stressiga dagar som väntar. Från tidig morgon till sen kväll kommer jag att springa omkring med en kamera i ansiktet och intervjua designers, make up-artister, modeller, journalister, moderedaktörer och profiler.

För att ta mig igenom denna svettiga prövning har jag ett samarbete med NIVEA där jag under veckan ska testa deras deodorant NIVEA Invisible for Black and White. Den håller i upp till 48 timmar (!) och dessutom så fläckar den inte av sig på kläder. Jag vet inte hur det är med er men jag gissar på att ni som älskar svarta outfits har samma problem som mig – ständiga deodorant-fläckar på kläderna (hur länge man än låter deon torka!). Inför modeveckan ska det därför bli riktigt roligt att se om NIVEA Invisible for Black & White håller i 48 timmar samt ser till att fläckarna på mina kläder blir ett minne blott.

michaela forni nivea 4

michaela forni nivea 5

En av mina outfits på modeveckan kommer att bli denna: klänning och örhängen från Ivy Revel, skor från Asos, väska från Chanel

Jag återkommer efter dessa dagar med en recension! Så länge – hasta la vista deofläckar!

 1. Har provat deon innan, jätte besviken eftersom man inte märker skillnad från andra deos 🙁 massa flackar ändå

 2. Davidoff cool water deostick är den, som jag testat, deo som verkligen funkar – mot fläckar och doft – jag har använt den i över 10 år!

 3. Blir lite orolig när man tittar tillbaka på dina gamla bilder, har du magrat senaste tiden? :/ eller inbillar jag mig?

  1. Tack för oron men jag vill nog ändå kommentera, att det bästa är att inte kommentera andra kvinnors kroppar över huvud taget – om vi vill minska hetsen kring ideal och kroppsfixering är ett bra och viktigt steg att helt enkelt inte kommentera andra kvinnors kroppar, oavsett om de går upp eller ner lite i vikt. Det är helt okej att fråga hur någon mår, som tillhör ens innersta krets, om en på fullaste allvar är orolig över hen. Men om någon går upp eller ner några kilo över en sommar eller så, tycker jag nog att man ska låta bli att kommentera det över huvud taget. Det understryker bara den känslan vi kvinnor lever med hela tiden – att hur vi än ser ut så duger vi inte. Antingen för tjock, för smal, för bred, för okvinnlig eller vad tusan det nu kan vara. Men som sagt, jag tackar för omtanken och antar att du inte menar någonting illa <3.

   Om du har läst bloggen senaste veckorna så har du nog sett att jag har varit sjuk i en salmonella-liknande maginfektion och fick ligga på sjukhus med dropp. Fastade i nästan en vecka enl. läkarens direktiv (var tvungen att vila tarmarna, hade inte ätit på flera dagar innan dess heller pga infektionen) och tappade totalt nästan fem kilo efter den veckan. Otroligt jobbigt och kroppen har varit väldigt svag efter sjukdomen.

   Kram!

 4. Det ska bli roligt att se resultatet! En annan sak, jag vet att du förut använde dig av epilator ( du kanske fortfarande gör det). Men har du någon erfarenhet av att använda epilator under armarna? Jag funderar nämligen på att skaffa mig en epilator för att främst fokusera på armhålorna. Hoppas du har en jättehärlig söndagskväll <3 pussar o kramar

 5. […] Det har minst sagt varit fullt ös på modeveckan med allt ifrån att intervjua designers, gå på alla modevisningarna, prata med stylister, hänga backstage och vara programledare för webb-tv. Allt har verkligen varit galet roligt. Med mig på modeveckan har jag haft NIVEA Invisible for Black and White som jag har testat under veckan (läs första inlägget här!) […]

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi