Guldknappen-outfit

michaela forni guldknappen 2016

Klänning från H&M, skor från Zara, örhängen från Ivy Revel, väska från Gucci

Lägg av vad roligt jag hade igår! Och lägg av vilken skandal det är att bilden från röda mattan är i mini-storlek – hur kan de inte vara högupplösta! Ett mysterium.

I alla fall. Såhär såg jag ut igår! Jag hade nog min roligaste gala-kväll på flera år tror jag. Gud så roligt det var. Mer om det på måndag, nu ska jag sticka iväg på brunch. Men vi hörs lite senare. Puss!

  1. Michaela! Jag ska göra mitt egna hemmakontor i ett litet hörn i vår lägenhet och letar stol, har du några tips på några som inte kostar så mycket, vi bygger hus så det är mer provisorisk lösning och vill inte lägga allt för mycket på det då jag istället vill lägga fokus på att spara till inredningen av huset. Du som kollat runt massa efter kontorsmöbler det senaste och har toppensmak, tänkte jag frågar dig.

    Ha en fin dag fina människa! Längtar efter att läsa din nästa bok

      1. Jo fast det passar inte in då det inte är samma stil alls på vad som kommer vara. Och då tror jag att om jag ska bo här ett halvår, att jag kommer störa mig på att stolen inte passar in där den är nu. Därför tänker jag om det finns några fina som inte kostar så mycket. Är sugen på en Gubi i nya, men det skulle se ut som fan i lägenheten haha. Passar inte in alls 🙁

  2. Jag DÖR för klänningen! Har scannat igenom hela google och HMs hemsida men hittar inte ens en bild på den! Where can I find it? 🙁 Är så kär i den

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi