En första dag i Oslo

I natt har jag drömt om Kylie Jenner precis hela natten? Så sjukt vad hjärnan har för sig ibland alltså.

Haha jaja. Det är fredag, solen skiner och det ligger ett magiskt skimmer över denna dag. Varför får ni veta sen, men först ska vi kika på hur jag hade det i Oslo!

michaela forni pontus in the air

Igår åkte jag tillsammans med min älskade William, Niklas, Nadia, Eva och Johanna till Arlanda för att sedan ta oss vidare till Oslo. Men först en lång frukost på Pontus in the Air. Så lång att vi nästan missade planet haha, ooops. Svetten bara rann när vi satte oss på planet, sist av alla. Skäms!

michaela forni hotell oslo

När vi kom fram checkade vi in på rummen och fick present! En outfit från By TiMo som vi kunde bära under eftermiddagens visning. Perfekt!

michaela forni grand hotel

Vi bodde på tjusiga Grand Hotel.

michaela forni skål

Efter snabb fix på rummet möttes vi upp för att äta en lunch på hotellet. Skålen skulle självklart dokumenteras ;-)))

michaela forni lunch

Sen åt vi massa mat och snackade skit så att timmarna bara sprang iväg.

michaela forni oslo modevecka

Så var det dags för visning! Vi var på plats för att besöka Oslos modevecka och gå på By TiMo’s visning. Lyxigt nog fick vi gå backstage och hänga medan de förberedde visningen. Finns en sån otrolig tjusning i det tycker jag. Alla förberedelser, team-worket som är helt sjukt, hur hela maskineriet bara måste klaffa perfekt. Det är en sån jäkla produktion att få ihop en show och det är häftigt att få bevittna produktionen bakom istället för att bara få ta del av slutresultatet!

michaela forni blommor visning

Det skulle byggas upp blommor i taket…

michaela forni trollerifåglar

… och backstage stod massa gulliga trollerifåglar som skulle vara med under showen! Så snälla och tama var dem.

william trollerifåglar

Alla ville testa att hålla i en 🙂

michaela forni william värnild

Sen var det dags att seata sig inför visningen!

michaela forni oslo visning

Jag och mitt ursnygga gäng (plus Eva som fotar!)

michaela forni by timo röd klänning

Så kickade musiken igång och visningen tog fart. Så glada kläder, älskar det. Den här röda saken var ju WOW.

michaela forni by timo klänning

Eller den här galet vackra klänningen med ärmar från himlen!

michaela forni by timo klänning släp

Kolla vacker!

michaela forni by timo visning

Over all en mycket fin visning med massa färg och mönster, vilket är så roligt att se tycker jag. Skira material och långa ärmar på klänningarna. Stort plus för sjukt fängslande musik i slutet också, fick nästan tårar i ögonen.

michaela forni drink

Efter visningen tog vi en drink på hotellet.

michaela forni piscoteket

Sen var det dags för middag på Piscoteket! Vilken middag det blev. Massa god och fräsch mat, koriander och fläder-drinkar i mängder och högt i tak.

michaela forni johanna eo

Jag och min gulliga bordsdam. Under kvällen pratade vi om allt ifrån modebranschens skeva ideal till yoga och drömbostäder.

michaela forni drinkar skål

Här någonstans började det spåra ur lite haha… så jag smög tillbaka till hotellet vid elva medan de andra gick ut och dansade bort natten. En så trevlig och härlig dag fylld av skratt och bästa umgänget. Somnade med ett leende på läpparna!

  1. Ja det är lustigt det här med drömmar alltså. Gissa vem jag hängde med hela natten? DIG! 🙂 Och ditt gäng. Vi skulle på Petras möhippa tror jag det var (alltid lite luddigt). Jag var så himla förväntansfull, men när vi kom dit så upptäckte jag att jag hade min gamla bröllopsklänning på mig! Fick panik, ganska inappropriate liksom. Du skickade iväg mig till Macy’s för att leta sommarklänning. När jag kom tillbaka så upptäckte jag att jag var den enda utan present, panik igen! Du var ganska irriterad på mig vid det laget:( Haha, drömmar alltså.

  2. Hej Michaela! Vilken storlek har du i Petras collektion för fitnessguru? Dvs i både toppen och tightsen

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi