Inspelningsdag och Oslo imorgon…

michaela forni rosa linnemichaela forni outfit hmmichaela forni bubbel
Topp och jeans från H&M, skor från Zara, väska från LV, örhängen från Sophie by Sophie

Vilken dag! Idag var första inspelningsdagen med teamet och vi filmade från morgon till kväll. Ni kanske undrar vad det är jag filmar för något! Det är webb-tv för modeveckan tillsammans med Mall Of Scandinavia. MoS är huvudsponsor till Fashion Week i Stockholm denna säsong och därför gör vi mode-tv under veckan. Jag är programledare (!) och idag har vi spelat in lite intervjuer med designers och personer som är centrala under just Stockholms modevecka. Vi är ett riktigt roligt team och i nästa vecka filmar vi i stort sett hela veckan vilken ska bli så roligt! Ska smygfota teamet till bloggen på måndag. Modeveckan kör ju igång då och jag är hur taggad som helst.

MEN! Jag är också helt slut efter idag! Det tar på krafterna att stå framför en kamera en hel dag. Nu ska jag stänga ner fabriken och sova. Borde egentligen jobbat ikväll men var så trött när jag kom hem så kände att det var bättre att jag åt en lång middag, pratade av mig och kollade på film med D istället. Rätt prioriterat även om min jobbstress är något påtaglig. Nåväl. Imorgon bitti åker jag till Oslo för nya äventyr så vi hörs då! Hinner nog blogga och jobba undan lite innan planet lyfter.

Sov så gott mina älskade <3

  1. Velkommen til Oslo! Om jeg ser deg kommer jeg nok ikke til å tørre gå bort, men vit at du er et forbilde for en ung kvinne i Oslo! 🙂

  2. Du ser så fin ut, så inspirerande på alla sätt. Vad roligt att du ska vara programledare, spännande att få följa med! Är egentligen inte än av dom som följer modeveckan, men nu blir jag nyfiken. Kommer absolut att titta, så roligt ju! Lycka till. Blir så förväntas full också, på MoS. Var i Stockholm under Juli med vi beslöt att hoppa Mall Of Scandinavia eftersom vi trodde att den skulle vara som alla andra gallerior, tråkiga och opersonliga. Men vad jag förstått nu så är MoS verkligen fin och genomtänkt? Nästa gång jag åker upp till Sthlm vill jag se till att hinna med MoS en av dagarna!

  3. Asså vilken pärla! Så jäkla snygg! Hur är jeansen i stl? Vilken stl tog du? Tänkte beställa på nätet men osäker på stl. Kramar

  4. Hej och tack för en jättebra blogg! Jag har en fråga (letade lite i dina arkiv men hittade aldrig det jag sökte), om du har några tips för hur man lär sig älska sig själv? Jag tror nämligen att det är det som sätter käppar i mitt hjul när det kommer till att träffa någon. Några böcker, metoder, föreläsare, ja vad som helst som du kan rekommendera? Känns verkligen som en djungel. Massa kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi