PRESENTER

För snart två veckor sedan fyllde jag ju år, som ni vet! Och i söndags var det dags för födelsedagsfirande med min släkt. Jag tänkte visa er några av de sakerna som jag fick av dem! Det är så himla lyxigt att fylla år och få fina saker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av mormor fick jag skålar i italiensk keramik som är inhandlade i Danmark! Några lite mindre skålar och några lite större. Kommer bli så fina till linneduken när vi ska äta något där det behövs många skålar (söndagstacos!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kavel i marmor som jag önskat mig! Ska man ha en kavel kan man lika gärna ha den finaste man vet, för jag antar att jag bara kommer att införskaffa en kavel en gång i mitt liv och sen hänger den med tills jag dör. Så när jag ska börja baka i mitt liv har jag i alla fall en snygg kavel att göra det med 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korv t-shirten från Acne Studios!!! När ska jag premiäranvända den??? Modeveckan kanske!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enligt pappas utsago är detta den absolut bästa vitlökspressen som finns att köpa. Seriöst så längtar jag till kvällens middag där jag ska pressa ner extra många vitlöksklyftor med denna magiska sak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Växter!!! <333

6931_575603efa3-ww_18_2-wonki-ware-salad-bowl-large-white

Min farmor och farfar hade beställt presenter från Artilleriet som inte har kommit än men oj vad jag längtar! En stor salladsskål som jag önskat mig…

8988_9553805bf0-juni35964-kopiera

… och dessa braiga äggkoppar som även är ett litet fat för skalet.

Så fina saker!!! Bästa familjen <3

 1. Vilka fina presenter!

  Undrar hur lång du är och vad du väger? Gör en del är denna fråga inte privat och för andra är den det. Hoppas det är ok att undra.

  Tack för en fin blogg.

  1. Jag är 165 cm lång och väger 55 kg! Tar inte illa upp men är däremot lite obekväm med att svara offentligt i bloggen då jag inte vill att vi kvinnor ska jämföra kroppar med varandra. Vad andra väger ska inte spela någon roll liksom. Men jaja 🙂 ha en mysig dag, kram!

 2. En bekant till mig tipsade om att skära lime i klyftor och pressa i vitlökspressen. Har inte testat men jag tyckte det lät som en bra idé så man slipper få lime klet under naglarna.

 3. Älskar din blogg och hur du kan sätta ord på känslor.
  Jag ”slö-bloggar” lite för att hålla min mamma uppdaterad om mitt liv då jag bor på en annan ort men önskar att jag kunde skriva som du.

  Ser fram emot att få hem din nya bok 😍 Kram

 4. Hej, hej!
  Jag tror (eller VET, jag vet) att jag skriver en kommentar till dig alldeles för sällan om hur fantastisk du är. När jag är stressad på jobbet eller exempelvis är lite hängig, så brukar jag gömma mig en stund i din blogg och läsa. Den är så harmonisk. Du skriver så otroligt fint, även när det är simpelt – för det räcker så. Stort tack och en varm kram för de senaste åren! Sluta inte skriva… Då förstörs mina harmoniska stunder 🙂

  PS. Längtar efter boken!

  1. Hej Linn,

   Vilken vacker och varm kommentar – tack snälla för att du tog dig tiden och skickade denna. Jag är så glad att jag får skapa en sån plats till människor. En plats som är mysig och harmonisk. Hoppas du hänger kvar länge.

   Massa kramar
   Michaela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi