Min födelsedag i sex bilder

IMG_0896

Här kommer sex bilder från min lilla födelsedag. Den började med att D överraskade mig med det här! Blommor, avokado, alvedon och present från LV. Vad det är i får ni se senare!

IMG_0893

Efter att jag hade ätit ett rostat bröd och druckit ett glas nyponsoppa så kom Carro och Petra över! Jag blev så glad över att de kom och grattade mig trots sjukdom, med presenter och allt! Vad har man gjort för att förtjäna det <3

IMG_0894

De hade med sig massa gott som jag kan äta när jag är frisk sen. Bland annat egenplockade och marinerade kantareller <3, massa choklad, chips och sånt man tycker om.

IMG_0895

Plus hela setet med linnelöpare, duk och servetter som jag önskat mig! Världens bästa vänner – älskar er så mycket. Tack tack tack.

IMG_0898

Jag fick även ett bud med en blombukett från mina älskade föräldrar med en liten lapp där de skrev att jag ska firas när jag blir frisk!

IMG_0900

 Och till middag blev det torskrygg med ris – första riktiga måltiden sen i måndags! Det var ljuvligt gott alltså, mums.

Idag är det söndag, jag har lite mer kraft och hoppas att jag kanske kan äta lite middag ikväll igen. Några lugna dagar till och sen är jag nog på banan igen.

Tack för alla grattis igår, ni är fan bäst. Älskar verkligen er. PUSS!

  1. Stort grattis i efterskott! Imponerad att du lyckas publicera några inlägg med tanke på hur du mår.. Bra kämpat <3 Ta hand om dig, så gott det går. Synd att inga dunderkurer finns så som i sagorna, isåfall hade jag sänt en sådan med desamma!

  2. Hej Michaela!
    Älskar din och dashas pod å lyssnar igenom avsnitten igen just nu 🙂
    Då jag inte varit inne i dejting/förhållandevärlden alls så mycket (är 22 år) så undrar jag vad som är ”normalt”; hur länge brukar man ses/dejta innan man har sex med killen?
    Alltså om man är seriös å inte alls är en tjej som ligger med många eller så. Tvärtom. Att det är en ganska stor grej i ett förhållande.
    Vad är normalast?
    Ta k så jättemycket för svar- jag blir galen av allt sönderanalyserande i mig!

    1. Gör vad som känns rätt för dig, oavsett om du vill vänta en kvart eller ett år. Finns inget som är rätt och fel eller inget som är normalast. Njut av sex på dina villkor, oavsett vilka de är.

      1. Moa har helt rätt i det här – det finns inget normalt när det kommer till intima relationer utan man måste utgå från vad man själv vill och känner sig bekväm med vilket är olika beroende på vem du är och vem du träffar. Massa kärlek!

    2. Tänkte skriva samma som Moa, men tycker detta är så himla viktigt. Strunta i allt som är ”normalast” och utgå från dina egna känslor. Sexet kommer aldrig bli bra om du inte utgår från din egen lust och vilja. Ha bara sex när du själv vill! (Och din partner också vill såklart)

  3. Grattis i efterskott!
    Jag har precis blivit frisk från salmonella (låg sjuk i 5 veckor i våras). Tips från en som vet vad du går igenom är att dricka/äta mycket blåbär (stoppande), undvika mejeriprodukter (laktosfritt går bra), inga grönsaker eller frukt (för mycket fibrer), ät så mycket vitt mjöl du kan (milt och bra för magen) och det viktigaste av allt drick mycket vatten.
    Krya på dig! Det går över tillslut. Se bara till att ha god handhygien närmaste månaderna.

  4. Grattis i efterskott och krya på dig! Du har den mest personligaste och finaste bloggen i mitt tycke. Kram!

  5. åh blommor och presenter, hoppas det livade upp lite iallafall! snaaart är du nog på banan och kan fira fullt ut 🙂 kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi