Sista semesterbilderna

Så har ännu en semester gått mot sitt slut och därmed kommer de sista bilderna från våra dagar i Cannes!

IMG_0777

Torsdagen tillbringades på Baoli Beach. Jag hade nya favvoklänningen från Zara och solisar från Dolce & Gabbana!

IMG_0794

Innan lunch, när det fortfarande är hyfsat lugnt och inte hög musik på denna strand, så läste jag ut den här boken. Herre jesus kristus och alla högre makter vilken bra bok. Ni MÅSTE läsa denna. Så originell och vacker och språket är vad ljuv musik är för ens öron, ren magi, en otrolig njutning. Jättebra!!!

IMG_0780

Åt strandlunch och hälsade på massa vänner som hade kommit ner. Några av våra vänner skulle hålla i en fest på Baoli (nattklubben) på kvällen så det var mingelfest på stranden. Riktigt trevligt!

IMG_0788

Vi hade tänkt att ha en lugn kväll eftersom vi skulle resa hem dagen efter, men efter att ha träfat våra vänner så bestämde vi oss för att gå ut och festa med dem istället.

IMG_0792

Firade beslutet med drinkar. Strawberry Daquiri i eftermiddagssolen kan vara något av det bästa jag vet. Tillsammans med hundvalpar, Nyhetsmorgon, min säng, helgfrukost, Nutella och hundratals saker till :)))

IMG_0814

På kvällen åt vi middag och sedan festade vi till fem på morgonen (!!!). Stod kvar och dansade tills lamporna tändes på klubben haha, vet inte när det hände sist. Var så sjukt bra musik så jag kunde inte sluta dansa. En av de roligaste kvällarna på länge!

Obs sorry för kanske inte den snyggaste bilden men är man svettig på en nattklubb går det liksom inte att få till hehe…

IMG_0816

Dagen efter checkade vi in på spa för att rena oss ordentligt innan vi skulle åka hem sen på kvällen.

IMG_0820

Det var saltvatten i poolen så vi låg och flöt omkring i flera timmar, kände oss så coola som kunde flyta i pool haha.

IMG_0811

På flygplatsen unnade jag mig de finaste franska doftljusen som finns, från Diptyque.

IMG_0821

Och så var semestern slut! Helt sjukt vilken bra semester vi har haft. Allt har glidit på så smidigt, vi har hängt med massa vänner, ätit gott, festat, myst, sett nya saker, återupplevt gamla glada minnen, chillat, dansat, skrattat så tårarna runnit. Skulle inte byta ut denna sommar mot något annat, är så nöjd. Nu tar jag emot hösten fylld av sommarens energi!

 1. Hej fina Mickis!! Välkommen hem igen, har varit så mysigt att läsa om och se bilder från er semester 🙂

  Jag fyller år den 4e augusti (nära din födelsedag!) och ska ut å äta en liten födelsedagsmiddag med min mamma. Vart ska vi gå?! Vill helst äta tacos eller asiatiskt, vi har funderat på Yuc å Miss Voon men tänkte om det finns något ännu bättre som du, min mat-guru, kan rekommendera? 😀 Pöss!

 2. Hej! 🙂

  Jag ska till Costa Rica i vinter för att yoga. Jag sitter just nu och försöker räkna ut en liten budget för resan och tänkte fråga om du kommer ihåg priserna på mat i Santa Teresa?

  Kram på dig

 3. Vad kul med boktips fran dig! Har du tidigare gjort nagot inlagg med boktips? I sa fall, kan du inte lanka? Om inte, sa ar det ett forslag pa ett bra inlagg. Kram

  1. Jag brukar tipsa om böcker i mina semesterinlägg och så, men bra idé med ett helt inlägg bara för boktips! Ska spara ner den idén!

 4. Gaaah!! Jag läste ut boken för ett par dagar sedan men var lite distraherad under de sista kapitlena och fattade liksom inte slutet?!?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi