Slut som artist


Ni hittar mig med jämna mellanrum på snapchat också – Michaelaforni

Gud så trött jag har varit idag. En underbar semester har tagit ut sin rätt. Kom hem vid ett i natt… Låg i sängen till efter tolv idag och sen blev det en kort promenad runt Östermalm och så handlade vi på vägen hem. Blir tacos till middag med iskall cola – längtar!!! Har precis kollat på en film och samlar nu kraft för att packa upp. Kanske det tråkigaste som finns – att packa upp efter en semester? Eller? Det tycker jag. Vill alltid göra det direkt dagen efter jag kommit hem men drar mig ändå för att ta tag i det. Men det är ju så jäkla skönt efteråt. Och får ju fira med tacos ändå. Okej nu kör vi… 

  1. Hej Michela! Läste i ett tidigare inlägg om den mysiga gatan i Cannes med restauranger och lekande barn, vet du vad gatan heter eller var ungefär den ligger? Ska till Cannes snart och skulle jättegärna gå dit! Om du har någon annan favorit restaurang får du gärna skriva den med. Tack för en fin och givande blogg 🙂

  2. Skönt att komma hem till sin egna säng! Men jag håller med, packa upp kan vara det trååkigaste som finns. Kram!

  3. Igår kom vi hem efter två veckors semester med en sjuk man och en väldigt pigg 1-åring. Jag kände att jag fick panik av all röra och körde 8 maskiner i tvättstugan och packade upp ALLT. Så stolt haha <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi