Snapshots

Här kommer lite snapshots från senaste dagarna i Cannes!

IMG_0720

Såhär såg jag ut en dag när vi skulle ner till stranden.

IMG_0728

I klänning från Nelly som jag ääälskar. Den har hög slits på båda sidor så den funkar inte att ha på kvällen eller i stan, men med en bikini under blir den perfekt!

IMG_0733

En dag när vi låg på Baoli Beach och läste böcker varvar med massa bad och en lång rosé-lunch.

IMG_0736

En nybadad tjej!

IMG_0723

Strandhäng for life alltså. Så härligt att ligga på solstolar en hel dag, varva tidningar med böcker och podcasts, bada, sola, äta något gott, somna en stund i skuggan.

IMG_0762

En middag i gamla stan. Där finns en liten, liten gata som går upp för en backe och är fylld med restauranger som är sååå mysiga. Nästan alla ställen har en meny med förrätt, varmrätt och efterrätt för 30€ och många har faktiskt riktigt bra mat trots det låga priset. En kväll gick vi dit till min mysigaste restaurang där, så åt vi deras meny med bara massa saker som innehöll sommartryffel. Mums.

IMG_0767

Chokladfondant till efterrätt är som alla vet min favvo :)))

IMG_0745

En kväll bestämde vi oss för att gå ut!

Jag hade på mig topp som ni hittar här (adlink!) och kjol från Gina Tricot

IMG_0750

Vi åt middag på Baoli och när vi ätit klart gick vi in till klubben och festade resten av natten. Träffade superhärliga bloggläsare, dansade mig svettig och drack drinkar.

IMG_0755

En bakisburgare på Plage 45 med tryffel och parmesan. Ja tack.

Ikväll åker vi hem. Buuu så tråkigt. Ni ska få de sista bilderna från vår sista dag imorgon, nu är det dags för att att hoppa på planet och flyga hem. Puss mina hjärtan!

  1. Hehe det är normala priser för en trerätters i Frankrike. Man kan till och med komma över billigare. Bara att det är så himla dyrt i Stockholm så det verkar billigt i jämförelse 😉 Fick en chock när jag var i vår kära huvudstad får några veckor sedan och såg att en Croque Monsieur på Wienercaféet kostade 150 spänn. För en varm macka liksom?! Då kan man få billigare i Paris till och med!

  2. Så kul att träffa dig på Baoli!! Hade funderat på att skaffa blogg när jag var i Cannes, sen när jag träffade dig blev jag ännu mer inspirerad. Så nu har jag äntligen börjat blogga! Ha det så bra 🙂

  3. Bästaste forni! Vilken storlek har du på den finfina klänningen (den vita med lila blommor)?
    Jag står ofta emellan xs och s, men så svårt när man ska beställa på nätet. Får man vara lite fräck och fråga hur lång du är och hur mkt du väger? Känns som att jag har samma kropp som du typ :)))

  4. Helt underbar klänning du har från Nelly. Måste också ha en!! Men hittar den ej på hemsidan 🙁 Har du möjlighet att länka? Stort tack!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi