Frågor med Forni

Åh vad härligt det ser ut!! Vad använder du för smink i basväg på sommaren (puder, concealer?) Du ser så härligt fräsch och naturlig ut!

Tack! På sommaren går jag osminkad på dagarna och på kvällarna använder jag samma bas som alltid, dvs. foundation från Armani, mattande puder från ID, concealer från YSL. Puss!

IMG_0612

Hej Forni! Skulle du kunna göra en reseguid till London? Matställen man inte får missa, barer/klubbar, shopping…? 🙂
Eftersom detta blir ett andra-besök så behöver jag inte besöka alla fina turistsevärdheter denna gång.
Tack för en härlig och inspirerande blogg <3

Hej fina du!

Hmm det dyker ju upp nya trendiga ställen i London HELA tiden så det är alltid svårt att skriva om de bästa ställena om man inte är där just hela tiden. Men här kommer några London-favoriter:
– Afternoon Tea på The Connaught
– Shopping på Dover Street
– Frukost/drinkar/lunch/middag ja vad som helst egentligen på The London Edition Hotel
– Shopping på The Liberty
– Middag på Coya
– Gå ut på The Box
– Bo eller häng på Dean Street Townhouse
– Hetaste middagsstället när jag var där i vintras var Park Chinois

img_0189-1024x576

Jag, Vanessa och Joanna i London i januari

Hej Forni! Kan du inte övertyga Camilla Åstrand att starta en ny blogg?! 🙂 Hon är så sjukt inspirerande och snygg (precis som du)!

Hej gullet! Hon hade en blogg förut men med hennes heltidsjobb på Gant samt som stylist till prinsessan Sofia plus skönhetspoddare på Styleby (!), så tror jag inte att hon har så mycket tid över till bloggande tyvärr… men jag lovar att ligga på 😉 Annars hittar du henne på Instagram – @camillaeleonora! Och i Skönhetspodden såklart!

2b97e26381646da0c98113915be72bef

Min lilla Camilla <3!

Yoga är verkligen underbart!! Är lite nyfiken på huvudstående. Hur lärde du dig det? Tog det lång tid? Dina bästa tips för att lyckas med det? Hyser själv en dröm om att en dag klara det men drt känns rätt långt fram i framtiden då jag inbillar mig att jag är för svag i coren. Tack för en underbar blogg!!

Jag lärde mig via min yogastudio och min yogalärare. Vissa säger att det är ”lätt” men för mig som kom in otränad i yogans värld så har det tagit tid. Dock har jag förstått att det handlar mer om teknik än styrka. Be din yogalärare öva med dig ett par minuter efter klassen och hjälpa dig upp mot en vägg så kan du fortsätta öva hemma enligt hens instruktioner, så gjorde jag. Puss!

Vad heter modellen på dina Celine? Var kan jag köpa dessa?

Får sjukt mycket frågor om mina Celine-solisar… jag har tyvärr ingen aning om vad modellen heter, köpte dem på Celine-butiken i Paris. De finns nog hos de flesta Celine-återförsäljare och mitt tips är att ni går till en sådan, visar en bild på solglasögonen och frågar om de har modellen inne 🙂

IMG_0584

Heej forni, du är grym och detta är verkligen ingen kritik mot dig eller något utan snarare något jag tycker är intressant och undrar över. Hur ofta händer det att du tar saker och tar kort på det för att det ska vara fint med sedan inte äter det? Som sagt förstår jag att man vill att bilderna ska vara fina och det är vad folk vill se också. Men undrar lite hur ofta bloggare gör så eftersom jag vet att även ”vanliga” människor gör det!!

Tack fina du!

Oj, det är inte så ofta faktiskt. Jag kan snarare bli lite irriterad på att jag aldrig göra sådana saker ”för bloggens skull”. Jag vet ju att de flesta andra bloggarna kan ta in speciell mat osv. för att det blir rätt till bloggen eller Instagram men det går liksom inte för mig. Blir så sjukt ledsen på mig själv de få gångerna jag beställer något för att det är ”fint” och sen är det inte lika gott som det jag egentligen ville ha 🙁 Slöseri på mat ju. Däremot hade det kanske varit lite bättre för mitt jobb om jag gjorde det lite oftare, men som ni vet är jag rätt ofiltrerad överlag. Funkar inte för mig att vara ett skal.

Puss <3!

  1. Hej! Kan inte minnas, men har du inte gjort något inlägg om Sicilien för inte så länge sedan? Skulle du kunna länka till det? Har nämligen tänkt åka dit i oktober/november och skulle vilja ha tips på sevärda ställen. Eller om någon annan fin människa som läser vill tipsa? 🙂 Ha en fin dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi