NEW IN: Bag from Sandro

God kväll mina hjärtan!

I morse jobbade jag med nätet i en timme för att ladda upp bilder och nu har jag precis suttit i en halvtimme till, men nätet strular något hemskt idag. Kanske är det meningen – att jag ska ta lite semester alltså? Med det sagt är det jag som går upp med tuppen i morgon och levererar helgen i bilder till er.

Så länge får ni en bild på min nya bebis – en strandväska i favvofärger från Sandro. Blir så glad av att titta på den och det känns som ett perfekt komplement till min LV-väska som jag annars har till stranden och lite har tröttnat på.

Ja, för väskan jag beställde innan resan kom ju aldrig :'( Får ha den till nästa solsemester, så har jag hela tre olika alternativ!

Känns ändå okej, för jag fyndade väskan på 70%! Älskar sommar-rean.

IMG_0550

Nu blir det middag på en liten gågata precis vid oss här i Cannes, den är helt magisk och kryllar av små restauranger som ställer ut bord och stolar hej vilt över gatan. Alla skriker på franska och barn spelar fotboll mellan borden medan chica fransyskor dricker vin ur små glas iklädda senaste Prada-kollektionen. Älskar sånt.

 1. Jag måste säga att du är väldigt grym på att uppdatera när du är utomlands! Jag tycker det är extra roligt att gå in på bloggar när ni är utomlands och det blir så tydlig skillnad mellan er bloggare när ni är utomlands samtidigt! Du uppdaterar intressanta inlägg och fina bilder, andra väljer att skriva tre rader och sen några bilder hoppande i en pool bara! Good job forni! Detta är varför du är min favorit!

  1. GUD vilken peppig kommentar! Jag blir så ledsen för läsarantalet går ner ganska mycket i semestertider och då kan det kännas lite “onödigt” med massa fina inlägg (jag tror att det är därför folk struntar i sina uppdateringar) men samtidigt så vill jag ju leverera så kul material som möjligt för er som läser så försöker uppdatera både ofta och roligt. TACK för peppen. PUSS!

 2. Kära Forni jag har ett problem.
  I höst börjar jag plugga i en ny stad, flyttar hemifrån och kommer bo i ett kollektiv.
  Jag är egentligen jättetaggad på att börja plugga, men får ångest över jag inte kommer bo så nära min familj längre. Ångest över att jag faktiskt på riktigt växer upp och står på egna ben. Ångest för att rätt som det är är plugget över jag är kring 30 och ska börja jobba på riktigt. Oså tickar bara tiden på. Kanske på något plan grunnar sig i att jag har en sådan grov dödsångest (kan gråta mig till söms för jag är orolig). Och nu gråter jag mig med till söms för det bara är en tyngd över mig och det känns så tung om jag inte får gråta.

  Kanske flummigt .. men något tips på hur jag lurar min hjärna som bara tänker på framtiden och oroar sig hela tiden för mycket så det blir energikrävande?

  Behövde bara lätta hjärtat. Hoppas du får en helt fantastisk semester, det förtjänar du. Puss och kram <3

  1. Hoppas att det inte gör något att jag svarar dig. Men de flesta tycker det är superläskigt att flytta eller att börja på nu utbildning eller träffa nya människor. Du är jättemodig som gör detta. Nu låter som du är mer än lite orolig, så det kanske är bra att prata med någon proffessionell om det. Men kom ihåg att andra är lika rädda som du. Och tänk bara att i värsta fall hoppar du av och flyttar hem och det är inte hela världen, då får du prova på något annat istället.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi