GUCCI GARDEN COLLECTION

Jag får Gucci’s nyhetsbrev vilket ärligt talat är absolut livsfarligt, maken på fina saker de tar fram just nu. Vill ha allt. Idag släpper de deras Gucci Garden Collection som är det finaste jag sett???

GUCCIFLOWERS

Hela känslan kastar mig tillbaka till Guccis vår och sommarkollektion för 2005 med blommönstret. Det var den sommaren jag blev kär i Gucci för övrigt. Jag shoppade budgetalternativ med liknande mönster i skoväg när vi var i Italien och smög in på Gucci här i Stockholm bara för att försiktigt klappa lite på kollektionen. Speciellt skorna. Minns att jag var så rädd för att någon skulle förstå att jag inte hade råd att köpa något och be mig lämna butiken. Det var det finaste mönstret jag hade sett, jag förstod inte hur man kunde skapa ett så vackert mönster.

Min kärlek till Gucci började där och då, som 16-åring, med en dröm om att någon dag få äga något från varuhuset. Så glad över min Gucci-väska som jag köpte i våras, det första men definitivt inte sista köpet därifrån. Är så sugen på ett par skor också.

437951_K3Q20_9271_003_095_0000_Light-Gucci-Garden-exclusive-Princetown-slipper

Typ dessa. Hur kan ett par skor vara så fina? Blir glad av att titta på dem. Ska kika på dem till helgen tror jag, om de har kommit in i Stockholm. Annars kanske det blir ett spontanköp i Cannes om några veckor :)))

  1. Känner så väl igen känslan. Första gången jsg köpte en riktigt dyr väska trodde jag knappt att jag skulle bli insläppt på NK. Men efteråt var jag så otroligt lycklig. Blir fortfarande glad när jag ser min knallrosa Marc Jacobs i garderoben.

  2. Gucci har verkligen lyckats. Så otroligt fin kollektion, man vill ju bara ha ALLT! Ser dock att både väskorna och skorna från just den här kollektionen är ”Online exclusive” så troligtvis kommer de inte till butik utan man får klicka hem från nätet direkt 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi