BEACH BAG

Jag fick ett par tips om beach bags på Instagram, bland annat denna ljuvliga men det var 2-3 veckor leveranstid så hinner inte få den innan vi åker. Exakt något sånt här som jag har letat efter. Det var någon av er som skickade en liknande väska från någon hemsida på Z med väskor som hade texten ”Baci” och ”Dolce Vita” ifrån, någon som känner igen det? Eller har tips på hemsidor som säljer liknande väskor med kortare leveranstid?

Så söt ju! Älskar er för alla grymma tips f.ö.

Beachbag

    1. Man måste registrera sig för att komma till shopen tror jag. Jag fick min väska på några dagar 🙂

  1. Du som älskar listor + vi som älskar att läsa listor! Kan du inte sno Biancas senaste lista ”vad är jag för typ av människa” :))))

  2. Det finns flera stycken olika modeller på beach bags i det stuket på Mango! Kolla hemsidan! Alla ligger på mellan 200-400 kr ca, så bra pris och så himla fina väskor! Till vissa modeller finns även en clutch man kan köpa till, perfekt för att ha koll på smågrejerna! Kram!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi