PALMTREES, INSPIRATION, DOLCE & GABBANA-DREAM

Lizzyvdlight3

Via Petra hittade jag den här tjejen på Instagram och precis som P så föll jag direkt. Hon har verkligen en semesterstil att inspireras av. Jag älskar ju färg och mönster på sommaren och den här tjejen (@lizzyvdlight på Instagram) lyckas verkligen med sommargarderoben.

Lizzyvdlight2

Pyjamas-set i oranget mönster, perfekt för dagsaktiviteter eller frukosthäng

Lizzyvdlight

Solglasögonen!!! Är det Miu Miu? Någon som vet?

Lizzyvdlight4

Och så strandväskorna…

Lizzy

När jag gick igenom hennes konto la jag märke till att hon har flera fina strandväskor. Det slog mig att jag också skulle vilja ha en fin, färgglad strandväska. Det fanns massa fina i Costa Rica när vi var där men var inte direkt i shoppingmode när vi var där så struntade i att köpa någon vilket jag ångrar nu…

722886_in_pp

Hittade den här från Dolce & Gabbana/Net-a-Porter (adlink) och blev helt såld. Satan så fin. Är dock inte speciellt sugen på att lägga flera tusen på en strandväska. Kanske att jag kan hitta någon fin när vi åker till Palma om ett par veckor? Eller har någon av er tips på någon fin strandväska till humant pris?

Och speaking of Dolce & Gabbana, hittade den här bilden hos Sandra härom dagen;

a3a8bc2e11b56c324376d50de07c1342_980x0_c_85_s_v4

Ehmn ATT de har gjort en freakin’ PALMKOLLEKTION till sommaren!!! Herregud Dolce!!! Älskar er så mycket!

Seriöst en av de finaste kollektionerna jag har sett, ni kan se hela hos Net-a-Porter här (adlink). Såklart är det way over my budget men gick ändå igenom varenda plagg i detalj igår, tänkte över hur jag skulle matchat dem på semestern och hur snygg jag skulle vara haha. Det är verkligen en glad kollektion – hur glad skulle man inte bli om man såg någon komma gående i setet ovanför till exempel?

732421_in_pp

Eller den här palmväskan, dios mio… som en dröm ju.

Jaja, nu ska jag ge mig ut på nätet och kolla om jag hittar några fina budgetvarianter efter att ha proppat mig full med inspiration. Någon typ av kaftan till stranden, ett fint mönstrat set, en strandväska och något med palmer på står på önskelistan!

  1. Jag tror att Kenza har gjort en palmkollektion på sitt egna märke Ivyrevel, de har iallafall enstaka plagg med palmmönster, bikini bland annat om jag inte minns fel. Kan vara värt att kika på!

  2. Håll ut till Palma! Shoppingen där är grym! Både i butik och deras marknader. Du lär hitta den rätta strandväskan där😘

  3. H&M har en strandväska med tofsar som jag tycker är sååå fin. Kanske inte så färgglad men ändå väldigt härlig!

  4. Måste tipsa om Clinton Freidman! De gör tavlor, kläder, kuddar, tapeter, schalar, you name it! Allt med naturinspirerande tryck bla palmer!

  5. Sezanes strandväskor ligger på ca 400kr och är helt grymma. Har själv en med texten Baci broderat på med röd text & fransar. Finns massor av olika snygga. Det måste du kolla in!

  6. Hej Forni! I Palma måste du gå till detta inredningspalats med eget kafé http://rialtoliving.com/en/ de har strandväskan som är med på fjärde bilden i inlägget! Sen får du inte missa det spanska märket Bimba Y Lola som har massvis med fina kläder och acessoarer – mitt emot ligger tapasrestaurangen Tast som på nåt sätt påminner lite om Riche! Tack för alltid så fin läsning och glad sommar:)

  7. Hola! Jag var inne på mango i veckan dom har liknade strandväder som på bilden !😊 Go fetch!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi