SUMMER, SUN & PIZ BUIN

Inlägg i samarbete med Piz Buin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9747

IMG_9769

IMG_9772

I lördags var det som redan nämnt 29 grader i Stockholm, det firade vi med att vara ute hela dagen lång och njuta av det fantastiska vädret. Som ni vet är jag besatt av att skydda mig från solen och har använt solskydd extremt noga i hela mitt liv. Jag är aldrig i solen under de värsta timmarna på dygnet och är alltid insmord i solskyddsfaktor på kroppen och i ansiktet. För mig är det otroligt viktigt att skydda huden mot solen – jag vill varken ha rynkor, röd och bränd hy eller hudcancer i mitt liv.

Som ni förstår var jag insmord även i lördags när vi var ute i solen hela dagen – på balkongen, runt Djurgården, i en park. Just nu använder jag Piz Buins produkter (klick!), en riktig nostalgikick för mig som växte upp med dem.

b004245bc264753b8b17e0da6944ff56

Piz Buin är ett varumärke som ni måste känna till va? För mig är deras produkter synonymt med sommarsemestrar i Italien och min mamma hade alltid deras solskydd när vi var barn. Jag doftar på dem och så slängs jag tillbaka till solstolen på Riminis sandstrand under 90-talet, mamma som smörjer in mig i skuggan och jag som sedan rusar ut i havet för att bada med Timmy. Sandslott under parasollet, italienska kakor på eftermiddagen och sovstunder i skuggan efter timmar av lek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piz Buin har prisvärda solskydd för hela kroppen som jag verkligen tycker att ni ska investera i för sommarens soliga dagar. Ni hittar deras produkter här (klick!) eller på till exempel närmsta flygplats (köper alltid våra på Arlanda).

Vad ska ni göra i sommar?

Puss!

 1. Hej fina Michaela!
  Jag har lite kaos i mig och vet inte riktigt hur jag ska lösa detta, men kände att du nog var bra å fråga. Haha, å JA du får skratta åt min fråga! 😆😆 Jag undrar HUR FASEN kysser man? Hur vad va? Inte “luta dig in, kolla på läpparna osv” utan VAD å HUR gör man med läpparna ens? Är helt tappad känner jag! Hjälp! 😁 Du är bäst! Kram!

  1. Haha åh, jag är inte Michaela, men jag tycker att din fråga är så gullig att jag inte kan hålla mig från att svara! Minns att jag funderade SÅ mycket på detta innan jag kysste någon för första gången. Det är jättesvårt att beskriva, men jag lovar dig att det kommer att falla sig naturligt! Men jag ska ge det ett försök att beskriva hur jag gör: först, närma dig honom lite försiktigt och puta lite med läpparna så att ni inte råkar krocka med tänderna, det är så pinigt. Sen kan du börja pussa lite utan tunga först, det är mysigt. När du känner att det är dags, fortsätt typ att pussas men med lite öppen mun. Då kommer era läppar att gå liksom “mer omlott”, pussen blir djupare. Vill du, så kan du nu börja använda tungan. Först kanske den bara nuddar hans läppar, sedan kanske den nuddar hens tunga. Känn bara av den du kysser så att ni är på samma nivå. Min erfarenhet är att en får gå på känsla, försök liksom inte stoppa in tungan jättelångt i hans mun eller “vispa runt” den eller så. Bättre för försiktigt än för aggressivt. Du kan variera lite mellan att kyssa “djupare” och att bara pussa på hans läppar, variera mellan att använda tunga och inte och variera mellan att pussa på hans överläpp och underläpp (typ? Byt plats liksom haha). Men alltså det allra viktigaste tror jag är att försöka vara lyhörd mot ens pusspartner. Börja chill så får du nog snart kläm på det och kan ta ut svängarna mer! Och få inte panik om det inte känns bra, om ni inte får flow. Att kyssas är lite som att dansa, man måste gilla samma sak och vara samspelta. Ibland klickar det direkt och ibland inte. Dessutom: många killar är veeeerkligen dåliga på att kyssas (kanske tjejer också, det vet jag inte, men har en magkänsla av att de är bättre haha). De har liksom ingen feeling. Har du feeling, så behöver du inte oroa dig för att vara dålig. Känns det inte bra, så hitta någon annan att kyssa som du klickar bättre med. Var aldrig ihop med någon där “kysskemin” inte stämmer, för bra kyssar är typ värt allt! Bättre guldkant på vardagen finns inte än en partner vars kyssar gör en knäsvag 🙂

   1. Alltså du är bäst! Tack, tack, tack för ditt svar!! Uppskattar det mer än du anar K! Så himla gulligt av dig! Känns inte mycket enklare men haha gah, hur ska detta gå!? Kram!

 2. Hej hej, i sommar ska jag försöka bearbeta, läka och samla några fina minnen. Känns som jag har sprungit ett marathon i tre år, genom gymnasiet. Hoppas jag mår bättre och kan jobba i höst, för det vill jag så gärna. Som tur är har jag tid på mig, tillslut kommer jag må bra. Det som jag ser mest framemot är nog att gå på Beyonce i Juli (så sjukt), och att få tillräckligt med sömn!!
  Hoppas din sommar blir bra Michaela, kram

 3. Jag körde deras SPF30 i Kenya/Tanzania i julas och kom hem (efter 3 veckor) typ lika blek som när jag åkte – nästan för effektivt. 😉

  1. Hahaha men det är värt det för att slippa rynkor och cancer 😉 Jag blir aldrig heller speciellt brun på mina resor – speciellt inte i ansiktet! Puss

 4. Åh, solglasögonen!! SÅ fina! Är det celine? Modell och storlek isåfall??
  Du har världens bästa blogg, kikar in här varje dag o fylls av inspiration och blir glad!! Och du verkar så himla go som människa också, härlig och äkta rakt igenlm!! Kram

 5. Wow vilket drömmigt bud!!!! (Önskar jag med fick ett…)
  Så härligt att du promotar solskydd, njut av värmen 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi